Lamanya dah tak naik...tapi kena naik plak hari ni

Biasanya kalau hari sabtu keje..memang daddy akan hantar mummy g office....balik biasanya mummy tumpang officemate balik...sebab dia pun dok area Cheras gak....
Tapi this week dia ada hal....tak balik rumah terus...so no choice...mummy kena naik LRT and Haziq daddy datang jemput kat Cheras LRT...
Dah lama benar tak naik LRT...dulul masa mengandungkan Haziq...hari-hari naik LRT g keje..penat woo....berebut dengan orang sambil nak kejar masa
Terpaksa dua tiga kali tengok arah tren..takut tersalah naik tren plak..tak ke haru nanti...sebab dah lama kan?

Dah cantik rupanya tempat menunggu tren ni...terkejut gak mummy tengok ....
Kalau dulu tak cantik...sempit ajer...sekarang more selesa lah....lucky orang pun tak ramai kan..so memang selesa la

Alamak! asal gambar ni tak tersusun...ini mula-mula perjalanan mummy....dari office kena naik Monorel dulu....
So naik dari Raja Chulan yer....turun kat Hang Tuah Station... mummy naik sorang-sorang ajer tau


Ramai gak yg dok menunggu Monorel ni...tapi ramai tourist lah...yg rakyat kita tak nampak ramai sangat pun...yerlah...kan hari cuti

Nasib baik mummy selamat sampai kat Station LRT Cheras....daddy dah siap menunggu dengan Haziq....lega...tak payahlah mummy nak tunggu lama-lama kat station tu...





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

1 comment:

Nanie said...

rindu pulak... dah lama tak naik setelah 2 tahun pindah ke Trg...