Budak pembawa Rezeki


Sabtu baru ni Haziq ikut daddy hantar mummy kat office...


Niat asalnya nak breakfast kat satu kedai roti kat belakang office mummy ni...kat Menara The Weld tu....tapi makanan yg kami nak makan x ada plak..so tukar seleralah makan kat McD plak....


Ini kali ke 2 Haziq g Mc D ni.....


Elok ajer...dok tengah order ni....dia punya kaunter girls bagi toys kat Haziq...memang murah rezeki lah Haziq ni...hari tu masa 1st time makan kat sini pun Haziq dapat mainan free dari Mc D gak....untung Haziq



Budak yg sibuk nak minum air panas..kena marah ...terus merajuk....tak mau tengok mummy ....konon-kononya budget handsome la tu?











Ni la maianan yg Haziq dapat..bila tekan kat tengah tu ada kuar bunyi-bunyi...feberet Haziq la kalau ada bunyi-bunyi ni....


Syok sungguh dia dapat mainan ni.....











Ni breaksfast kita dipagi sabtu....makan pun ala kadar..mummy tak ada selera plak...so bungkus ajerlah bawa balik untuk si bujang mummy nanti


Yerlah..tengah hari nanti baru mummy nak balik...so sementara mummy balik bolehlah makan dengan daddy dulu kan?




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

1 comment:

echa said...

ala ciannye....haziq kena marah ngan mummy yer...meh sini aunty pujuk.