Serupa tapi tak sama

Ini kejadian benar...kejadian pagi tadi..

Mummy bangun awal....so turun bawah untuk kemas barang-barang yg semalam tak sempat nak kemas....

Tengah dok leka belek cup cake ...tiba-tiba dengar suara Haziq kat atas..dok menjerit-jerit nagis...tu sure tadi cari mummy tak jumpa...bau dah hilanglah tu..tu yg jerit..

Lepas tu x sampai 3 minit..senyap..sure daddy dah bangun & pujuk Haziq...mummy teruskan aktiviti mummy...

Bila semua dah settle..naik atas....tengok apa yg terjadi..





Lor...sebiji lah..

Dapat ketiak masam daddy pun oklah...dah mummy tak ada...

Gaya memang tak boleh tahan....daddy pun tak sedar mummy dok sibuk ambil gambar diaorang...

Ish! H junior & H senior ni...memang sama betullah cara tido diaorang....

Haziq kalau tido...memang itulah stlynya...mesti berbantalkan lenganl mummy..dah lengan mummy tak ada...lengan daddy pun oklah....tu yg boleh sambung tido lagi tu..

Ni bukan apa....gara-gara semalam penat sangat main air kat sungai congkak la....lepas tu..mlm tadi pun tido lewat gak....mummy siap buat cup cake 12am..dia pun tido 12am...ish! tahan betul mata budak handsome ni..

memang menjadi kepantangan Haziq kalau mummy sibuk cup cake..dia pun sama sibuk nak mummy dukong dia..manja betullah anak kesayangan sorang ni...





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

Mentari Muncul Lagi said...

amboi kemain len alg 2 beranak ni beradu sampaikan mummy snap aksi2 diorg tido pun x sedar ek..

Mentari Muncul Lagi said...

amboi kemain lagi ek 2 beranak ni beradu sampaikan mummy snap aksi2 diorg tido pun x sedar ek.

Rizziela said...

tu la ekim...daddy kalau dapat tido...memang lena..anak plak dapat bau daddy..sambung lena balik walaupun tadi dah jaga