Bermalam di Mana?

Sabtu malam ahad lepas mummy and family g redeem voucher 2D1N kat Palace Of The Golden Horses. Bermalam satu malam ajer..Siap bawa Danish sekali tau


Inilah Deluxe room yg kita dapat

Best gak sekali sekali berehat luar dari rumah kan? Tapi punyalah sejuk kat dalam ni..memang tak tertahan. Yang heran plak tu..Haziq & Danish relax ajer...siap main-main lagi..mummy daddy mengeletar ajer kat dalam tu..

Kita check in pun dah lambat ...dalam 4pm gitu. Sebelum tu dah g makan kat C4 dulu. Bukan apa...x kan nak makan dalam tu plak kan? Bengkok la daddy mummy..

Haziq amatlah aktive sepanjang berada disana. Memang tak terkejar mummy...rasa macam nak cubit-cubit ajer si handsome ni...


Masuk bilik harus buat lawatan dulu yer..

Masuk ajer bilik..terus lari....belik sini..belik sana..macam orang x pernah masuk hotel ajer Haziq ni.....

Habis semua tempat Haziq jelajah...termasuk lah dalam toilet sekali.....Tapi yg tetap menarik perhatian Haziq ialah phone...asyik la dok main phone tu..tak tau la nak call sapa..mungkin nak call onie kot...nak bagitau Haziq dah selamat sampai kan?


Lepas dah rehat semua...g jalan-jalan kat pool..

Cuba tengok gaya Haziq..macam orang besar tak? BUkan main suka lagi nampak tasik...meluru laju ajer ke sana..ingatkan nak stop..rupanya tak..sibuk..ndi..ndi..ndi..rupanya dia ingat pool...tu yg dok sebuk ndi..ndi..ndi...nak mandi rupanya si bujang handsome ni..

terpaksalah mummy angkat & dukong..bawa haziq ke pool..apa lagi..menagislah..meronta-ronta nak turun...puaslah mummy dok terangkan & dok pujuk..siap tunjuk2 lagi pool yg sayup2 dari pandagan mata ni...

Sampai pool ajer..terus nak masuk kolam...macamlah awak tu besar sangat nak main sorang-sorang..

Mummy jejak kaki dalam pool..mak ai! untuk budak-budak pun bukan main dalam lagi...adalah separas pinggang mummy...memang lah merbahaya untuk kanak-kanak....

Terpaksalah mummy & daddy masuk sekali dalam pool tu..tapi mummy x boleh berendam lama sangat..malas nak salin baju...daddy ajer terpaksa terjun dalam pool layan Haziq...

Berlagak plak Haziq..x bagi daddy pegang..nak mandi sendiri...dalam la sayang oi! mana boleh lepas gitu ajer...

Macam-macam gaya Haziq dok mandi dengan daddy.memang bestlah Haziq dok layan air...Danish ajer dok tengok dari atas..penakut punya budak..terjerit-jerit bila orang nak masukkan dalam air..buang karan ajer bawa dia...


Ambik ko...

Balik ajer dari mandi pool....berbongkang semua....letih beb! Haziq yg x biasa tido sendirian pun boleh layan tido sampai ke petang..jenuh plak nak tunggu diaorang bangun...bukan apa..perut dah keroncong..lapar...

Malam kita dinner kat Mines ajer...makan The Chicken Rice shop..Thank's daddy belanja kita makan lagi.. sebab tu la mummy semakin slim melim..asyik makan luar ajer..keje kurang...hi hi hi hi..






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

Elyn said...

wow sonok gak sesekali lepak hotel lam KL!!

AngahSayang2314 said...

wow bestnyer dapat gak duk hotel tue yer angah entah bila la..

Mentari Muncul Lagi said...

Emm bestnya Haziq kecik lagi dah dapat stay kt sini.. Aunty dah tua pun tak merasa lagi dok sini..