Haziq wif Tok Wan


Haziq memang rapat dengan tok wan (abah mummy). Manja betul kalau jumpa tok wan. Maklumlah Haziq cucu kedua lelaki dalam family mummy. Dalam family mummy ada dua orang ajer cucu lelaki. 6 cucu perempuan....ramai dah kan? Maklong ada 4 Orang anak perempuan...mummy seorang putera....paklang ada sorang puteri...mak njang ada seorang puteri & seorang putera...




Haziq ralit betul dok landing kat kaki tok wan. Sambil dok tengok tv lak tu.. Yang peliknya..orang ambil gambar pun dia buat tak tau ajer....apalah yg dok difikirkanna...ish! ish!

Kalau tengok kulit..mungkin Haziq ikut kulit tok wan yg ada darah campuran Indonesian & Portugis. Kulit putih dan berambut merah... kalau ikut mummy sure gelap macam mummy sebab mummy dah ikut tok mummy yg berketurunan anak mummy penang



Tengok tu

Dengan tok wan eloknya dia bergambar....siap tengok camera lagi. Elok sangatlah tok wan tu...tak berbaju plak..musim panaslah katakan....

Nak balik siap cium2 lagi dengan tok wan. Sayang sangatlah Haziq dengan tok wan dia yg sorang ni.





 

***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***


6 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

salam..anak dare saya tu menurun saye agaknye, maklumlah saye ni itam2 manis, heheheh..kalau abah die, kompom melepak punye..

Anonymous said...

Mestilah Haziq sayang tok wan sebab tok wan baik tak marah2 haziq kan..

Anonymous said...

Mestilah Haziq sayang tok wan sebab tok wan baik tak marah2 haziq kan..

ekim said...

Mestilah Haziq sayang tok wan sebab tok wan baik tak marah2 haziq kan..

AngahSayang2314 said...

salam ziela angah angah baru kesempatan terjah blog ziela..

alamak atok tak pakai baju la.. hehehe

Rizziela said...

Anonymous ni sapalah agaknya kan?

Angah...x per..bz ek..
Tokwan memang x pakai baju kat rumah..tapi bila anak menantu dtg baru kelam kabut cari baju

Ekim...marah gak kalau nakal..tapi Haziq memang x pernah kena marah dengan tok wan lagi :D