Bila daddy jaga anak

Sekarang ni setiap hari sabtu adalah menjadi tugas daddy untuk menjaga Haziq jika mummy bekerja....sebabnya Oni sekarang ni bz dengan kelas memasak & kenduri kendara...so sabtu oni minta cuti untuk menjaga Haziq..nasib baik daddy boleh jaga..kalau tak..peninglah kepala mummy nak fikirkannya...


Cuba tengok tu

Daddy kalau jaga anak...semua benda dia bagi main..tapi memang oklah..boleh bagi bintang la ...sebab daddy pandai bagi mandi..pakaikan baju...bagi makan & bagi susu..cuma satu yg kurang mummy puas hati sebab daddy kalau pakaikan baju anak..mesti tak sepasang..baju lain..seluar lain..tapi tak per...janji anak mummy berbaju ajer..

Tu Haziq tengah dok godeh nak ambil ball yg kat bawah kerusi..daddy bukannya nak tolong ambilkan..tapi dia g tolong ambil gambar ajer...


Dah penat main ball....daddy bagi susu

Susu ni bukan susu ibu tau..ini susu segar Dutch Lady yg dalam kotak tu...susu ni mestilah berperisa coklat or strawberi..kalau original flavour..sorry...Haziq memang tak layan melainkan susu ibu ajer yg Haziq layan....


Bila dah siap semua...lepak dengan daddy

Haziq cuma rapat dengan daddy bila mummy tak ada..memanglah asyik melekat ajer dengan daddy...merasalah daddy macam mana anak asyik nak melekat daddy

Tapi mummy suka tengok gambar daddy & Haziq...look like same kan? memang betullah haziq ni anak daddy.....







***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

Mentari Muncul Lagi said...

wahhh pandai la daddy jaga Haziq. pas ni boleh la tambah lg sorang hehehehe

Elyn said...

lawak tang pakaikan baju lain2 kaler....

ziela ko before pi keje tu sesiap letak baju kat tepi pehtu pesan kat ham jgn mix2 ekekekek....

AngahSayang2314 said...

ziela memang pun angah tengok pun dia mesra alam ngan daddy nya .. tapi kalau dah lelaki bela anak kena paham la..org kata asalkan bole jer...

Rizziela said...

Ikem,
Memang pandai daddy jaga anak dia..sayang heronya sorang tu..

Tu ar elyn..
balik naik terkujat aku tengok anak aku nan sorang tu..baju x macam anak aku ajer...lepas ni memang kena siap2kan baju lah sebelum kita g keje..kalau tak..carca marba

Angan..
tu ar...Haziq kalau mummy dia x ada tak per..memang mesra alam dengan daddy..tapi kalau ada mummy..melekat ajerlah kejenya dengan mummy