Kenduri Haziq???

Ahad lepas kita pergi kenduri kat Jalan Belamy....kenduri anak saudara Atok. So awal-awal pagi dah sampai kat sana..maklumlah...kenduri saudara ..mestilah kena awalk kan

Sampai-sampai..orang dah ramai..bukan main meriah lagi majlis kenduri ni .. memang best..siap ada dj live lagi..dialah DJ ..dialah penyanyinya...nasib baik suara DJ Mazlan best...terhibur gaklah...

Cuaca amatlah panas...terik giler...tapi boleh layan lagilah




DJ Mazlan tengah buat persembahan



Haziq dengan Atok & nenek saudara

Habis..

Haziq ni bukan dia kira panas ke hujan..asyik nak main kat playground ajer....dah la playground tu betul2 depan khemah pengantin..aduh!! berpeluh-peluh mummy layan kerenah si bujang ni...nasib baik boleh bergilir dengan daddy...daddylah yg teruk..asyik kena tarik tangan ajer....


Nak main..tapi ibla suruh turun takut..siap jerit-jerit lagi....apalah Haziq ni..orang lain selamba ajer turun..dia terjerit-jerit suruh mummy pegang..mcm mana nak masuk sukan adventures ni....baru main gelongsor dah takut..bila dah turun..sibuk plak nak naik balik..mcm-mcm akallah si handsome ni


Ada Haziq kisah panas or hujan? Yang penting senyuman Haziq semanis madu...handsomelah bujanku sorang ni..


Bergambar dengan oni, atuk & nenek singapore..tapi Haziq sibuk ajer nak turun dari atok...sibuk nak g main lagi..padahal..cuaca amatlah panas kat luar tu...Haziq-haziq...hitamlah nanti anak mummy ni


Pengantin dah tiba..

Manis sungguh pengantin berbaju merah...mummy tak kenal sangat....tp masa dia bertunang hari tu mummy ada gak g ..tapi x sempat nak jumpa dia...masa kawin baru tengok muka...

Lepas habis kenduri...kita kena rushing nak g majlis bestday Dina plak..so nanti-nantilah mummy update yer....









***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

uzzeh said...

hensemnye haziq bile smile..cair aunty tgk :P

Mentari Muncul Lagi said...

emmm.. Haziq tengah lasak skang ni tu la tak kira hujan ke panas ke janji dia bole gi main.. sian mummy nak kena kejar Haziq..

Rizziela said...

Hani...hansome mcm nawfal kan?

Ekim..tu lah..tapi badan x kurus2 gak...