Mama Chops Papa Grill


Khamis hari tu mummy balik keje awal..sebabnya..? mummy nak prepare buat cup cake untuk anti exter  & anti Izan punya Order....

Disebabkan ada keje..so daddy decide untuk belanja kita makan kat luar ajer.. Thank's daddy sebab support mummy...setiap kali ada xtvt nak buat kek..mesti daddy yg belanja makan kat luar..sebab takut mummy tak sempat nak masak untuk makan malam

So untuk malam Khamis..kita makan kat Mama  CHops Papa Grill...kat bangi..x la sedap sangat..tapi oklah...tapi mummy lebih suka kalau makan kat steak house...lebih sedap dari kat sini...



Haziq yg tak karuan dok dalam bb seat


Boringnya tengah tunggu order ..tak sampai...


Ish...!  nak order apa ni..tak ini ajer yg dapat kot??


Marah nampak Haziq..terus letak kat bawah


Dah kenyang dah..anak mat salleh betullah Haziq ni


Muka orang yg dah kekenyangan

Lepas makan cargas balik rumah..mummy ada keje nak buat..secara kebetulan juga...kami serba purple....tak segaja ok....

tapi memang mummy dengan Haziq sering sedondon walaupun tak dirancang....itu yg dinamakan sehati sejiwa..





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

This is .... said...

tak pernah try makan kat sini, sedap ke?

Rizziela said...

Bolehlah...tapi x best sangat pun