MC

Dah dua hari mummy mc. Lepak  ajer  kat rumah...

Naper mummy MC? sebabnya  kepala mummy  rasa berpusing ajer

Since  hari Isnin lagi...balik  keje  lepak rumah oni dulu....Ada orang nak  datang...wan  amin  & wan  Os nak  datang  rumah Oni..so oni suruh stay dulu  tunggu  diaorangsampai...daddy  pun  kena paksa rela datang umah  Oni..

Makan-makan..lepak2..baru balik rumah...dalam  kereta  kepala mummy dah rasa  mcm  nak tercabut dah...pening giler...tak tahan sesangat...sampai rumah  terus naik atas...tido  dengan Haziq..nasib  baik Haziq pun  dah lena  dalam kereta...

Dalam 1am..mummy  terjaga..terasa bilik macam  berpusing...perut  terasa  mual sangat....terus bangun...gi toilet...muntah selambak.....wah!  betul2  macam  mummy  pregnantkan  Haziq dulu.....

Baru  ajer  nak tido balik...muntah lagi.....wah! dah  lembik dah ni...dengan  Haziq yg asyik tak nak lepas menyusu  lagi...terasa  kosong giler perut mummy...lapar wei!!!

Lepas tu langsung  tak boleh pejam  mata...terasa berpusing-pusing ajer  kapala mummy ni....

Terus decide  ambil MC....tido sampai 10am...bangun  kejap..mandi...lepas tu  sambung tido  lagi....sampai 12pm...Nasib baik  Haziq pun layan tido gak..x la letih mummy nak jaga...malas nak hantar Haziq rumah Oni...xblh langsung mummy nak berdiri or bangun...

Daddy keje...so  terpaksalah berlapar  kat rumah...tengah  hri daddy  hantar  makanan...dah  petang  baru g klinik...kena tunggu  daddy balik  keje..mummy  memang x  boleh langsung nak bangun..bangun ajer muntah...bangun ajer muntah....

G  doktor....Dr kata ada infection kat telinga  mummy. So mummy  punya balancing  dah  lari...x boleh nak berdiri  or  bangun  sebab urat  utk  balance  tu ada infection. So Dr bagi ubat untuk  mengurangkan infection tu..  terus dapat MC 2 hari...yerlah...nak berdiri pun x boleh  boleh..mcm mana nak bawa motor  g office? bahaya kan?

dua  hari  lepak ajer kat rumah......dok dengan Haziq...lepak-lepaking kat rumah ajer...x  g mana-mana  pun...xboleh nak jalan.....

Esok dah kena  start keje sebab  dah  ok  sikit hari  ni....







***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

Hafiz dan Mawaddah said...

Siannya kat akak...mawaddah doakan agar akak cepat sembuh ye...

s.h.a.d.h.i.a said...

tasha ingat haziq nak dapat adik tadi.. ekeke

Elyn said...

eh igtkan haziq nk dpt adik heheh rupenyer ade infection kat telinga ko. mkn ubat moga cepat baik ek!!