New stlye

Mummy pun dah tukar new stlye sekarang.....ini gara-gara officemate punya angkara la...jeles I tau you all ajer dapat... I pun nak gak...

Nak tau apa??













































Pandangan dari kiri


Kanan


Depan


Inilah stlye baru mummy.....iron rambut mumy..gunting sikit kasi pendek....mcm mana? OK tak? ke nampak lagi tua dari usia sebenar mummy?

Ada ke patut...daddy kata dah jadi macam juonn dah muka mummy.....bencik I dengan u tau.

Boleh plak...bila dah siap..masuk dalam kereta..Haziq tak nak kat mummy..ternga-nga dia tengok muka mummy..lepas tu boleh plak g peluk daddy..takut mummy ambil...bagi susu pun mata x kelip-kelip tengok muka mummy...pelik sangat ker? ada byk sangat ke perubahan kat muka mummy Haziq?????





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

7 comments:

Elyn said...

wow cun!!! ok la ziela ko jgn dgr ckp ham tu ekekekke.

Chor Ayu said...

ehehe ha nampak lain... bersinar2 rambut.. ayu pun cadang nk rebonding rambut pas hbs pantang nih+ tukar style rambut.. tp konpius nk rebonding/ nk curly separuh... : )

Rizziela said...

Elyn..tu ar..Ham tu bukan nya nak puji wife dia...asyik nak condem ajer...(ops! dia pun ada baca tau blog ni..sorry)

Ayu..
kalau reboding pun ok..tp kalau curly separuh tu pun cantik..ayu sangat nampak...dah la namapun dah ayu :D

~HaiRiZaN~ said...

jujur sguh suami akak.. pepun akak still nmpk awek mude.. (ops.. bukan bodek ek..hehehe)

Mentari Muncul Lagi said...

ok ler tu.. haziq terpegun tgk mummy dia tuh sebab tu la dia tak berkelip bila tgk mummy dia..

AngahSayang2314 said...

fuiyooo cun tue.. biasa la kita pasti ada perubahan setiap detik & saat kan?? lagi kaum wanita nie kalau bab cantik terselahlah ayunya mcam ziela la...

KINA said...

CUN AR TU KAK... tapi haziq tak kenal mummy dia...fooh bahaya ni,,,