seksi seh!

Balik kampung.. cuaca  amatlah  panas....haziq irsyad tak  betah berbaju...panas & berpeluh ajer kejenya..

last-last  mummy bogelkan ajer  Haziq...biar  selesa  sikit...

ada  plak geng Haziq irsyad buat show  free...jom  kita  tengok...sapa la yg dok  joint Haziq  tu




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

Elyn said...

haha dah macam toyol di siang hari!! cute sangat tetibe ade budak tecik depan tu ekekek

Ain said...

hihi.. ahnaf pun sejak cuaca panas ni, pakai pampers je.. lgpun dah naik ruam peluh kat leher..

Mentari Muncul Lagi said...

ala ciannya Haziq.. Panas ek.. tak per skang ni dah beransur hujan pas ni pakai baju sejuk plak heheheeh

Rizziela said...

Ellyn.. memang kelakar...siap bagi kerjasama yg sangat baik lagi ketiga-tiga orang itu,

Ain...betullah..tido malam dalam aircond pun boleh berpeluh....panas sungguh..kalau kat rumah..akak dah x pakaikan baju untuk dia...sian sangat..

Tu la anti ikim...harap2 lepas ni dah x panas sangat..tp janganlah selalu hujan...sian mummy balik keje naik motor...sampai demam-demam lagi