Majlis b'day Haziq start lewat sikit...sebab orang datang pukul 3..ingatkan nak potong kek dalam pukul 3..last-last start potong kek 3.45pm...

Mood birthday boy pun x bagus..so memang agak kelam kabut sikitlah...tambahan plak rumah kita agak susah orang nak cari..so hp memang x senyap langsung...berbunyi aja sepanjang masa...



 Ni lah birthday boy yang handsome?



Masa ni mood ok lagi...


 Cutenya mulut dia..macam hisap curut ajer ...


Kek yang sedap sangat


 Muka dia tak ceria pun...mata dah bengkak



 Haziq dengan Arissa Raudha...

Gambar ni la satu-satunya gambar Haziq tak menagis bila bergambar dengan Arissa. Apa yg tak kena pun tak tau lah...setiap kali letak nak suruh bergambar dengan Arissa..mesti Haziq nagis tak mau...malu ker dengan anak dara tu?? apalah anak mummy ni..tak sporting langsung



Mummy& Haziq serta anti Ida & arissa

Terima kasih Ieda sebab sudi datang dari jauh. Dapat gak berkenalan dengan ida. Walaupun baru pertama kali jumpa...tak terasa pun kan? rasa macam dah lama kenal. Ieda dengan hubby memang sporting habis. Arissa pun memang menarik minat ramai orang. Saudara akak semua minat kat Arissa. Memang baik ajer dia walaupun cuaca amat-amatlah panas...tq's yer..


Officemate mummy...Afif, pinky, Exter, Nadia & Afiq

Officemate mummy pun datang. Thank's yer anti Exter & the geng..sudi datang rumah Haziq & celebrate birthday Haziq..memang baik-baiklah kawan mummy semua kan?


Anti ma & Ihsan serta mummy & Haziq

Ihsan pun sangat baik. SIkit pun tak menangis. Handsome tu. Dah lama mummy tak jumpa Ihsan dengan ibunya. Dah besar dah anak teruna sorang tu. Tapi sayangnya Ihsan tak boleh lama kat rumah kita...sebab Ihsan nak g majlis birthday gak cousin dia...tapi terima kasih yer anti ma sebab dapat gak singgah rumah Haziq sambut birthday Haziq...


Ni kawan sekolah mummy dulu..dah lama dah kenal

Anti Jamilah & family orang yg pertama hadir dalam majlis Haziq..tq's yer anti Jamilah..kemudian dah lama sikit baru Anti Linda baru sampai dengan abg Ammar yg handsome tu...Tq's semua yer sebab bagi banyak hadiah untuk Haziq


Acara memotong kek

Haziq memang suka sangat bila potong kek..dia sendiri yg nak pegang pisau..habis comot kek tu bila Haziq yg potong. Tapi biarkan ajer...itukan majlis untuk Haziq



Pelik tengok orang dok nyanyi kat dia

Oni jadi ketua karoeki nyanyi kan lagu untuk Haziq...ALLAH selamatkan kamu...ALLAH selamatkan kamu....ALLAH selamatkan Muhammad Haziq Irsyad....ALLAH selamatkan kamu.....


Boboy masam tapi mummy daddy yg manis..

Haziq marah kat mummy bila mummy pegang tangan untuk potong kek. Haziq nak potong sendiri kek upin & ipin dia..syok kan Haziq potong kek besday...next year kalau ada rezeki lagi..kita buat lagi yer sayang...
Mummy memang puas hati betul dengan kek ni..sedap & cantik..murah pun murah...tq's anti Linda sebab rekomenkan kek ni kat mummy.


 Hadiah yang Haziq terima.

Banyak gak hadiah yang Haziq terima. Angpau pun memang banyak. Terima kasih pada semua. Mummy dah belikan car seat untuk  Haziq..balance tu mummy masukkan dalam akaun bank Haziq...nanti boleh guna bila Haziq nak sambung belajar kan sayang.


Walaupun penat...tapi hati memang puas bila tengok orang datang rumah & menyambut besday anak kita bersama..terima kasih kepada yg sudi datang. Rumah masih belum berkemas sepenuhnya...tapi tak ada masalah...lepas ni ..memang kena keje keras untuk membersihkan rumah..Haziq boleh tolong sekali kan? sebab Haziq kan dah besar..

Tapi harapan mummy untuk tengok Haziq berjalan sebelum setahun tak tercapai..Haziq masih belum boleh berjalan lagi. Masih nak berdukong ajer anak teruna sorang ni








***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

6 comments:

Jiey^Mien said...

wahhh.. syoknya befday haziq!

Maziah and Rohadi said...

wah seronoknye abg hazia dpt byk hadiah..ihsan pun seronok g besday abg haziq dpt tgk ramai org...

Rizziela said...

Jiey, Naper x datang?

Ma...tapi Ihsan datang sekejap ajer...x puas nak sembang

Elyn said...

meriah tu!!! sorry sgt tak dpt joint.

ziela, member ham yg lain tak dtg ke??

Rizziela said...

Ada datang tapi lupa nak ambil gambar...

noorcahaya said...

wowwww.. besar2an besady... bestnyerrrr.... hepy besday hensem boy... semoga haziq berjaya dunia dan ahkirat