Long Service Award Nite 2010


Cerita ni dah basi. Tapi sebab gambar baru dapat...mummy pun upload ajerlah...layan ajer yer

Long Service Award Nite ni memang tiap-tiap tahun company ni buat. Tujuannyer ialah bagi meraikan mereka-mereka yg bekerja lama di  syarikat mummy. Start dari 5, 10 , 15, 20, 25, 30 tahun.

Tahun ni mummy dah 5 tahun tapi belum layak dapat Long Service Award coz mummy joint company ni bulan Julay so x sempat nak raikan lah. So next year baru dapat. Itupun kalau masih stay kat sini la yer.

Tapi bos mummy dapat  award untuk tahun ni. Dia dah keje dengan Shinryo 25 Tahun. So dapat banyak gak lah award. Jom layazzzzzzzzzzzz


Pentas

Vice President Malaysia

Ni la bos mummy..Orang pertama naik pentas terima award. Tu yg Jepun tu our President utk Malaysia

Meja mummy....

Jelitawan Account Department

Getiklah korang ni (termasuk mummyla tu)

Cheers! dah naik sheih ni....


Asal lak mummy ajer yg kecik kat sini?

Dara pingitan

Antara Dara yg hadir

Suka yer Mr Chin dapat hadiah jam. Itu baru separuh yg diterima.. Ada lagi kan?






***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

ashikin said...

klu tak.. mesti akak dapat award 15thn tu..

Mentari Muncul Lagi said...

Amboi kemain lg yer berposing sakan mummy haziq & the geng ni ek...

To kak Ikin tak yah la nk kenang 15yrs tu.. skang kan dah keje lg best lagi masyukkkk gitu...

Rizziela said...

Kak Ikien...
Tula kan..kalau ada..boleh naik pentas. Tapi sekarang dah masyuk..usahlah dikenang kenangan yg lama..

Kim,
Tu bidan terjun ajer tu..sebenarnya x joint..tapi last minute..hujan punya pasal...joint gak la