Hijau itu menarik

Tiba2 terasa mcm nak tukar colour kat rumah plak

Ruang tamu warna cream + kelabu...

TV area warna biru... bilik warna hijau + kuning..

Pening2


.
Ni yg teringin buat kat depan koridor bilik... Hijau + putih..cantik dah

Tiba2 ..nak ubah living room mcm kat  bawah ni plak



Hijau + Cream kan?


Cantik gak warna ni..mcm warm ajer kan?

Tp sofa kat rumah tu pun kerna tukar sarunglah kan..x blh warna hitam..kena ambil yg bunga2 ...ala2 english stly


Tapi kalau nak hantar kedai mahal..nak buat sendiri...alahai... malasnya

Tapi...

Nak gak la try buat...

Nanti kita tengok mcm mn

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

rajin leh buat sndiri kan.. tp cntik gak gabungan warna tu.

Qhaifa Nur said...

Sejuk mata memandang...suka juga hijau

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Klaer hijau mmg cantik...sejukkk mata memandang :D

LYAfrina said...

Kombinasi y cantik n kena

Khai♥Rin : anies said...

kalau kena tangan yg menghiaskan mmg menjadi kaler hijau tu sbg deko