Bila mummy berzumba

Selalunya berzumba kat rumah

Zumba dengan anak2 ajer

Download kat hp or lap top..then follow ajer stepnya.. yg kadang mmg selalu tak kena...Tuan selalu gelakkan.. mcm mana nak kurus kalau tak ikut step katanya

Tak per la..

Janji keluar peluh kan?

Ni lepas berzumba

Mummy joint lambat dalam 15minit..orang dah start dulu

Yerlah...datang  bawa anak2 dengan mak...sure la lambat kan

Daddy keje.. kalau x boleh tinggalkan dengan daddy ajer budak2 handsome ni


Cuba perhatikan baju pink yg kat belakang tu

Apalah yg diaorang buatkan..

mentang2 orang dah habis berzumba..turn depa plak nak main dalam tu... mungkin sebab cantik kot..ada lampu2 mcm dalam kelab malam tu


Tengok tu

Sia berjoget lagi

Haziq yg tadi dah mengantuk tu..dah segar bugar bila tengok orang dah stop menari...dia plak ada tempat nak berlari.. apa lagi.menjadi la dia dengan Harith

Haziq buat break dance ker tu?

Mcm orang nak berlipat kaki ajer...

Makcik2 yg dah kepenatan lepas berzumba

Cu pun sama naik dengan anak buat

Sibuk nak bergambar

Tengok Haziq..masih x puas hati

Harith dalam proses nak selfie dgn cu


Haziq dengan Hafiey nak test buat tarian ap plak tu

Gambar belakang pun jadikan

Tengok tu..dah lumba lari plak

Berlompat kejar lampu kat situ

Nasib baik diaorang bertiga ajer budak2..kalau ramai..mau kena halau dari situ tu....

Dah mcm tempat asuhan kanak2 plak depa buat

Penat dah mummy tengok korang ni

Mummy zumba pun x pant sangat mcm tu

Tengok tu


Nasib baik Zain kat sini x kisah..buat tak tau ajer

Mungkin sebab dah habis kot... masa orang dok ZUmba depa ni x kacau..main hp mummy & epad yg diaorang bawa ajer

Lepas orang dah habis zumba baru diaorang start enjin..berlari sana sini...tak tau penat langsung

Memang bestlah kalau zumba beramai2...x terasa sangat penatnya...sibuk dok tengok gerak orang kan

Kita pun secara x segaja boleh terikut gerak tari tu

Mummy yg mula2 keras macam tiang lampu pun dah ok sikitlah..hahahaha.. x la lembut mcm orang lain..cuma x keras mcm selalu

bab paling lemah..tang nak gelek punggung..adoi..letih... x menjadi ajer

Orang kasar la katakan

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wahh bestnya.. yui zumba main2 kat umh je..hahaha

Nieyl said...

Bestnyer....

Kakzakie said...

Baguslah ada aktiviti macam ini.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Seronok mereka berzumba sama ye Rizz..
Hendaknya sibujang baju pink tu :D

Nafira usof said...

lepas mama zumba, anak2 plak tunjuk skill.. hehehe
teringin jugak nak cuba zumba nih. tapi bila tgk video zumba.. mcm x mampu jer. hahahahahahaha

Hanim Hashim said...

teringin jugak nak berzumba ni, tapi kang orang kata tak padan ngan badan plak ...hehehe. Tapi nampak seronok la :)

- dieyana - said...

zumba kt rumah tk best, tk happening..hihihi..zumba ramai2 barulah syok...

step ke laut tk pe...yang penting hepi! hahha

esok2 kang pandai la tu gelek..kalah mas idayu....awww ;-))

anajingga said...

salam ukhwah, wah seronok nya berzumba :)

ietams said...

bestnya zumba-zumba ni.. ai looikee!!