Graduasi 1

22.11.2015

Hari Graduasi Pasti Nurul Iman

Mummy yang extra lebih dalam gambar..

Anak2 x heran pun kan

Meriha graduasi Haziq..abah.. mak ..maksu pun datang nak tengok

Pagi.. masa ni nak breakfast

Semua breakfast disediakan oleh sekolah..makan free ajer

Harith Hafiey muka masam aja... mcm x ada mood aja


Mummy dengan Hafiey

Hafiey mcm blur ajer tu

Dia bangun awal sangat.. mengantuk la tu

suasana parents yg beratur nak ambil makanan

kami daddy yg uruskan

Kami tau makan ajer

Hahaha.. untung bawa daddy

x payah nak berebut ambil makanan

Dah kenapa?

Rindu sangat nak bersongkok ker?

Songkok anak pun dd bedai.. Nasib baik muat kepala dengan songkok Hafiey tu

Tengok Hafiey kat belakang..apa dia buat entah


Curi2 ambil gambar dengan Hafiey

Ooo.. minum air kotak ek kat belakang tu

Emak & cu datang gak..abah g ambil

Sian mak.. x larat sangat.. tap nak tengok cucu punya pasal..sanggup ajer datang


Harith..

Nak lari konon... x nak bagi mummy ambil gambar dia

kan dah dapat

nak lari mana agaknya kan


Tutup muka plak

Adoi

Pemalu la kononya

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

budak2 skg untg ada graduasi day..hihih.. comel2..

cik hani said...

Ramai raikan haziq ye...seronok dia

eynda said...

Kemain lagi berbaju melayu :-)

Qhaifa Nur said...

tahniah haziq...berbaju melayu lagi