Graduasi 2


Sambungan hari graduasi Haziq lagi

Ni semua sebelum majlis bermula

Penat kot nak tunggu upacara majlis.. nak berucap bagai

Dah lama panas

Tak sesuai kot kalau nak berucap panjang2 dalam keadaan cuaca panas.. anak2 kecil..budak2 sekolah pun dah start rimas..dah la semua berbaju melayu...

Dengan budak2 berlari2 main dengan kawan.. pening la plak


Maksu nak bergambar dengan Hafiey..tapi Hafiey jual mahal

Jenuh nak ambil gambar dengan dia

Abah pun joint..tp x lama..kejap ajer


Tengok tku..x dapat gak la


Abah.. mummy & maksu

sama ker muka mummy dgn maksu?

Mummy mirip muka abah kan?

Tengok Hafiey

Suka nau pakai songkok macam tu.. sampai nak tertutup mata dia

Bila orang betulkan..marah dia

Harith with daddy

Daddy malu2 miow miow...

Harith yang sentiasa handsome

Mamat ni memang selalunya lebih behave dari abg & adik dia..dia cool ajer

Mana nak berlari2..ikut aja mummy or daddy..

Kat rumah pun mcm tu.. senang nak handle dia


3 comments:

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Ohh..abg grad tadika ehh..congratss..biasa mak3 mesti eksited tgk hari konvo anak kan..hihi

Atie Yusof said...

Congrats hensem boy...
klu majlis melibatkan anak2 mmg tak sesuai nak berucap pjg2...anak-anak tak boleh nak betah lama sgt...kan..

wahida said...

mmg pun...kalau berucap panjang sangat pun bukan org nak dengar pun...kita yg dewasa ni pun naik lemas...huhu...