Jalan-Jalan Melaka



Kes ini dah lama berlaku.....kita berjalan ke Melaka...

Saja nak makan angin.....nasib baik sampai gak ke Melaka...tapi kempunan Ikan bakar....sebab kita balik awal sangat...so kedai x buka lagi kot..

Layan ajerlah gambar-gambar Haziq masa g sana...tak ada mood nak cerita..sebab dah basi sangat dah..


Asallah mummy nampak gemuk sangat ni...mcm x siap ajer mukanya

Kita minum dulu....Haziq dahaga la mummy

Mummy & Haziq...belakang ada tiger

Gaya macam orang dah besarkan ? Asyik nak jalan sendiri ajer

Mula-mula takut...lepas tu seronok plak..siap tepuk tangan lagi tu

Salin pampers dulu..nak g tempat lain plak

Sikit tak gayat mamat ni naik benda alah ni....siap boleh tengok bawah lagi ...

Masa naik tambing sari punya ni...mummy daddy kecut perut takut..Haziq boleh relax ajer..siap tengok kat bawah lagi..tak payah pegang mummy daddy pun..tapi mummy plak pk yg bukan-bukan..siap ambil Haziq..peluk kuat-kuat sampailah benda alah ni turun bawah..apa-apa nak jadi..biarlah Haziq dengan mummy...

Anak daddy..
Ni sebelum naik kapal besar..cuaca panas yg amat

Dalam kapal..sejuk ada air cond lagi

Seronok bukan main lagi sihandsome ni..peace lagi tu

 Asyik sekali Haziq dok tengok beca-beca yg dok lalu lalang....

 Bukan Haziq ajer suka tengok beca..mummy pun teruja gak..sebab macam-macam lagu diaorang pasang..hiasan dia pun pelbagai...sampaikan kadang2 mummy rasa mcm manalah nak menghayati pemandangan Melaka kalau dah penuh dengna bunga-bunga dalam beca tu...tapi apa-apa pun...memang best & kelas la beca Melaka ni

Siap bertongkat lagu lagi....syok sangat la tu..cute kan?


Makan buah..

Haziq makan nasi sikit ajer...sebab x lalu kot...so singgah kejap..beli mineral water & buah...banyak gak Haziq makan...sian anak mummy...tak makan bubur nasi...yerlah ..mana nak cari bubur nasi kan...bubur Mc D Haziq tak suka plak..

Suka dapat main air pancut.....ralit kejap







***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

1 comment:

Elyn said...

sonok pulak tgk u all pi melaka ni. macam nk pi lai. tp bile igt kepanasan nyer mcm tak sanggup hahahha