Haziq di petang Sabtu

Lepas habis buat cup cake...kita terus balik ..mandi..salin baju...so lepas tu kita keluar nak pergi rumah makngah Shika Sarina...sebab makngah buat house warming.....dekat Wangsa Maju

Lepas makan...kita terus g rumah wan Nja...saja nak pergi tengok Atok..dah lama tak jumpa atok....Kebetulan abang Adam pun datang rumah wannja sebab mama A.Adam ada pilihanraya dekat Kuala Selangor...

Haziq demam hari ni...kepala & badan panas ajer..so mummy decide nak rendam Haziq kat kolam renang. So kita turun dengan Oni & daddy..

Mandi kejap..bila tengok Haziq dah mengigil ...terus bawa naik...pakaikan baju & terus bagi main..tapi kepala still panas...kalau malam panas gak..baru nak bawa g Az-Zahra....



Haziq dengan abang Adam

Sebab Abang Adam selalu datang rumah Oni...Haziq memang dah kenal dah dengan a.Adam...So Haziq memang tak kisah untuk bermain-main dengan A.Adam...Haziq memang kalau dia tak kenal..tak maunya nak rapat-rapat...apatah lagi nak duduk macam tu ...

Haziq memang suka dengan abang Adam


Suka..tapi asyik nak melekat dengan mummy ajer


Oni nak peluk pun dah tak nak..berjalan ajer


Bila badan dah panas...tak sedap la...terasa asyik nak menagis ajer Haziq ni...melekap ajer dengan mummy..

Tapi this tiime memang tak best....daddy bad mood sebab dah lambat nak g main badminton ....boringlah..asyik nak tinggalkan kita ajer...walaupun Haziq demam...penting sangat ke badminton tu dari Haziq???

Daddy tolong jawap untuk mummy..





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

1 comment:

Elyn said...

hehe jawab la en ham... saya mau dgr!!!