5A4 ~ Sek Men Perimbun, Kajang

Ahad malam lepas geng daddy ada buat reunion untuk semua bekas pelajar 5A4. Walaupun mummy bukan satu kelas dengan mereka semua...tapi mummy kenal semua kawan-kawan daddy coz mummy pun pernah satu sekolah dengan mereka ni.

Ada yg since dari sekolah rendah dan ada yg kenal masa sekolah menengah tapi sehingga tingkatan 3 ajer...tpi still boleh la iingat muka depa semua walaupun nama tak berapa nak ingat...

Anti Anis belanja kita semua makan satay kajang. Memang dekat sangat dengan rumah kita. Perjanjian asal 800pm...tapi biasalah....8.30 baru ada kat sana....tak ramai sangat yg datang...tapi havoc gak la .....budak-budak pun ramai...termasuk Haziq Irsyad..

Tapi sayangnya Haziq bad mood lagi. Sebabnya sian hari langsung tak tido. Masa nak keluar tu masih tido lagi. Mummy angkat..so marahlah....Merajuk langsung....makan x nak..minum pun tak nak..yg paling tak boleh tahan tu...mummy duduk pun x boleh...terpaksa bergilir makan dengan daddy....

Terpaksa minta diri awal..asyik merengek ajer si Haziq ni...semuanya tak kena....mengantuklah katakan..tapi sempat lagi bergambar sebelum balik tu...time bergambar...elok plak Haziq tak menagis.....memang suka bergambarlah anak mummy ni..



Antara yg hadir


Mummy  & the geng


Anti As & Mummy


Uncle Emy, Uncle Tapa & Uncle Amat


Mummy & Haziq...masa ni muka ok lagi.. manis..


Muka dah kelat tu...tapi masih ok

Mummy makan satay tak kenyang....sebab dok kejar dengan Haziq yg asyik nak suruh bawa berjalan...so terpaksalah layan.....yerlah..kena bagi peluang kat daddy untuk berborak dengan kawan-kawan dia dulu

ada lagi gambar ni..tapi ada kat camera anti ieda..nanti kita g cilok kat FB dia..gambar satu family pun ada gak....





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

4 comments:

Elyn said...

windu nak jumpe korang semua!!! tapi apakan daya demam menjelma!!

Rizziela said...

Yelah elyn.....naper x datang...lama x jumpa...dekat 4-5 thn gak kan?

rainz said...

kak nape akak nmpak berisi.hihihi
tp cm xcaye hazeq da besar..eii geram nye....

Rizziela said...

Ain..
Lepas Haziq dah 6 bulan..badan akak pun start mengembang..

makan malam 9pm tau...lepas tu 1030tido..mcm mana x berisi..