Inadvance Birthday


Birthday Haziq sebenarnya 22.03.2014 genap 5 tahun...
Alhamdullilah..

Tapi mummy buat inadvance birthday ni sebab banyak nak buat sambutan ni..

1st hari ni Khamis 20.03.2014 dekat tempat mengaji Haziq

mummy buat share dengan anti ayu...sambut birthday Arissa gak..

Kek mummy buat sendiri ajer la ..

Air tangan ibu untuk seorang anak.. cewahh..

Kek yg jadi pilihan kali ni ialah Coklate Moist... hihihi




Ini rupa kek yg belum dibakar dan akan dibakar

Gigih tau balik balik kerja terus buat kek untuk Haziq..tak cukup bahan..kena keluar plak tu..adoila...


Ini Hasil pagi tadi

Dah bakar nak tunggu dulu ...baru boleh hias kan

Hiasan pun serba ringkas ajer..mummy bukan pandai sangat nak deko deko ni

Kita leka ajer muka boboy kat situ..letak M&M kat situ..tabur sikit coklat urai atas ganache tu...hurm...rasa boleh tahan...

Puji diri sendiri kan?

Esok buat kat school Haziq plak..

Ada kek & goodies bag ajer

x ada makanan..susah nak bawa lah...mummy keje kan..x ada orang nak handle nanti

So Sabtu..hari sebenarnya..mummy buat makan2 ajer kat rumah..untuk family2 kita ajer...masa ni mummy nak buat cheese kek leleh..nantikan dari mummy Haziq yer :D

Dah macam kenduri kawin kan? 3 hari tu majlis 




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***





3 comments:

Masya said...

hiasan simple xpe janji sedapp kek tu.. selmat hari lahir haziq...

Amanda Suria said...

hasil dah boleh bukak kedai kek dah ni ha...

Nazayiena Ayiena said...

pandainya ibu haziq buat kek besday,cantik dan mesti sedap tu.