Inadvance Birthday Haziq


Alhamdullilah..semalam dah selamat 1 sambutan birthday untuk Haziq..awal 2 hari dari tarikhnyer..yerlah..mummy nak bersalinkan Haziq pun..banyak kali masuk keluar wad..so sambut pun banyak kali gak la yer Haziq

Kali ni sebab Haziq dah start mengaji..so kita buat kat tempat mengaji dia plak

Sambut sama kawan kawan & Ustaznyer

Kebetulan, setiap Khamis memang ada bacaan yassin untuk anak2 sini..diaorang  baca beramai ramai...so bolehlah kita buat sekali kan


Antara jiran2 ustaz yg datang sekali...budak2 belah dalam yer..songkok putih tu lah Haziq

Close up sikit

Haziq tengah dengar ustaz selawat..sebelah tu kembar tu

Main2 gak ek

Masalah Haziq ni satu ajer...PEMALU

dah la masa nak balik rumah...mood dia x bagus

Dalam kereta nagis2 tak nak balik..x nak mengaji

Bila tanya..kenapa tak nak ngaji?

Sebab mengaji habis lambat..Haziq letih..

Adoilah anak..memaglah mcm tu...sebab sekarang ni makin ramai plak budak2 dtg mengaji kat situ..so lambatlah habis..

Dah habis mengaji x boleh terus balik...tunggu semua habis baru boleh balik..sebab sebelum balik kena selawat ramai2 dulu

Kiranya sampai situ pukul 7pm utk solat maghrib ramai2..then mengaji..habis mengaji selawat..baru balik..biasanya habis dalam 9.00pm gak la

 Ustaz tengah pujuk Haziq untuk tiup lilin

Blur plak...

Sambut dengan kakak Alisya...

Malu..siap tunduk2 lagi..malu sangat orang dok tengok dia

Ustaz x jemu dok pujuk lgi

Terpaksa gak la teruskan..dia x mau gak

Kak Lisa dok try pujuk..tetap malu tu

Tunduk sampai bawah

Lama dah pasang lilin ni..x mau tiup ker..dah berapa kali terpadam dah..abang ni x larat dah nak nyalakan balik

Malu lagi

Ustaz pujuk lg...siap dukung tu..manja betullah

 Tengok tu..

 Muka ada senyum sikit

 Masih mcm tu..x perlah..orang lain tiupkan lilin utk Haziq

 Suasana dengan anak2

 Antara yg ada

Semua sibuk nak kek Haziq sebab ada boboboy kat situ

Antara menu yg jiran2 bawa

Mummy bawa kek & bihun goreng ajer

Si kembar yang dah boring dok dalam rumah

bising mulut nak main luar..nak main dengan abang Haziq katanya

Sibuk tengok orang

Anak anti ayu & sepupunya..Harith hairan..naper diaorang joint ambil gambar sekali ni

 Cubaan Hafiey nak buat peace...

Cute betul budak baju hijau tu kan?

Comel dia posing

Azim anak anti ayu lg

Ikut ajer mummy mana mummy pergi..suka agaknyer mummy ambil gambar dia..

Asyik nak suruh mummy ambil gambar dia ajer

Happy Haziq dapat ramai kawan

Esok baru birthday Haziq... 22.03.2014




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

Kakzakie said...

Alahai malu hero comel ni ye. Yg adik dua bukan main happy..

Masih keciklah Zie. tunggulah besar sikit dia akan panggil semua kawan dia join..

Nad MamaZN said...

alololo... pemalu sungguh dia hehe

syawalsimpsons said...

sweet je dier malu2 yee

Amanda Suria said...

pemalu betul si bujang ni....

Nazayiena Ayiena said...

pemalunya haziq,gembira kwn2 mengaji tu haziq sambut besday situ.