Birthday untuk Hari ni plak



Lagi pre birthday Haziq

kali ni sambut kat School plak..pagi tadi..panas lagi ni

Berdoa sangat jangan dia buat perangai mcm ptg semalam..risau ajer

Dah tu kek punya cerita pun ada masalah..so..tukar kek lain la jawapnya

Yang tu nanti mummy story kemudian

Kita tengok birthday Haziq kat School yg sangat simple 

Birthday boy yg nampak gaya mcm ok

Masa mummy sampai..anak2 semua baru sudah makan bihun sup...teacher kata kena bagi makan awal dulu..sebab bila dah nampak kek..takut depa semua x nak makan bihun sup plak...

Ok la kan..kek pun kecik ajer..

Nampak kat situ Haziq mcm ok ajer...

Muka nampak jernih ajer

Dia dah siap2 bagi goodies bag kat kawan kawan..

Nasib baik dia nak bagi...lega..tu maknanya mood dah ok

Kawan2 keliling nak tunggu Haziq bagi goodies bag...

Haziq kat tengah2 tu buat apa ek? ucapan ker?

 Semua dah dapat goodies bag from Haziq

Suka budak2 sebab dapat art craft tu...


 Mummy dengan Haziq yg dah siap potong kek

Gambar x clear sangatlah daddy ambil

 Mummy sibuk nak arrangekan anak2

 Kita tiup lilin yer Haziq

Semalam Haziq tak tiup lilin & potong kek pun

nak nagis ajer kejenya

Kek Haziq

Masih ultraman lagi anak bujang ni

Seronok bila tengok anak Soleh ni happy..siap bagi bg tau kat kawan2 mcm mana nak buat colouring tu..

Maknanya..dia boleh bergaul dengan orang..tp perlu masa & cara lagi nak bagi dia confident bila dengan orang luar..




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***



7 comments:

Masya said...

cantiknya kek haziq.. xpelah kek yg x jadi tok sah cerita dah hihihi.. janji haziq suka kek ni..

Angah said...

SSelamat Untuk Haziq, semoga sihat-sihat selau ye nak...

Amanda Suria said...

alahai haziq..kenapa nak nangis plak...malu ke...

Nazayiena Ayiena said...

Hepi besday Haziq....kek tu pun dah cantik ada ultraman lagik.

NzA said...

wah cantiknya kek haziq..moga haziq membesar menjadi anak cemerlang dunia dan akhirat....

Nadiah Sidek said...

happy birthday haziq! :)

Zura@Iwan said...

5tahun dh haziq ni..
semoga mjadi abang yg btggungjwb taw