Diner paling ismple


Sedia maklum kalau daddy kerja malam...diner seharus sesimple yg boleh..just macam nak jajan ajer..tak nak yg heavy2 katanya..

Selalu buat cucur ajer...tp sekarang dah rajin meroti...buat roti2 ajer :D



Kerang rebus

Last week buat kerang rebus untuk daddy...

Kebetulan hari Jumaat tu bawa kawan g Pasar Borong Selangor..nampak plak kerang besar besar..1 kilo RM3.50 ajer..so sambar ajerlah...

Sekilo ni diaorang makan 4 beranak ajer tau

Anak anak tu HaziqHarithHafiey kalau bagi kerang memang diaorang tak bergerak ke mana..memang makanan kegemaran diaorang...buat kat daddy teh o panas ajer..anak anak request minum air kosong...Haziq kata bagus untuk kesihatan 





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

13 comments:

NzA said...

sedapnya kerang rebus lama dh xmakan....

Zura@Iwan said...

zura pon suka kerang gk ziela..

wahh..anak2 ziela suka mkn kerang ye...

Cik Puan Rara said...

huaaaa sodap neh! boleh tambah darah.hehehe

Nafira usof said...

uishhh!! sedap nih~
dah lama rasanye x makan kerang~

Fiza Rahman said...

Yg simple tu lah sedap.

Amanda Suria said...

kerang rebusssss...sedapnyaaa...tp kerang sekarang bukan main mahal lagi la...

Elyn Sani said...

Aku x suka kerang, tp tgk ni tetibe plak teringin!

ct shah said...

saya suka kerang but mr hubby tak suke!dia kata rasa besi.apakah??#aptb

::NureeN:: said...

sedap ni walaupon simple..
ratah pon bleh habis klau sekg jer kan hehee

lieyalatif said...

lieya pun suke kerang!! tapi tu laa nak masak umah tak berbaloi sbb lieya sorang jek makan...yg lain2 kureng sikit..sudahnye selalu order time makan kat luar je laa ...oder kerang bakar ...sedap betul cecah ngan sos die tuh kan....

Lily@MamaZaraZareef said...

alahai..sedapnye kerang makan ngan kicap pedas..hhihi..kite jarang masak kerang kat umah..slalu order kat luar tak rebus, order kerang bakar..=p

aTieYusof Family said...

sedapnya kerang rebus...memang peberet kmi juga ni..sedap! :)

Cho Zila said...

ehm sedapnyer.. cicah mencicah lak tu... anakpun suka...