3 Ultraman mummy



Ultraman mummy

pantang suruh bergambar...tak ada gaya lain..gaya ultraman ajerlah diaorang buat...


Aksi penglipur lara

Hafiey tertunduk plak...itu standard gaya Hafiey... dah nampak mcm sekata ajer kan?

Haziq pun sama...beza tinggi ajer dari adik2nyer..padahal gap 2 tahun lebih gak..kurus sangat abang ni...

Harith...gaya terbaru..selalu tangan kat dahi..ni gara2 tiru gaya abang la..tp nampak sangat cute kat stiu :D

Seronok kat rumah bila diaorang main bersama..tapi rasa nak jerit bila masing2 bergaduh nak berebut barang...

Agaknya..kalau ada adik perempuan nanti..mcm mana lah kena buli dengan abang2nyer kan...Haziq asyik request nak bb gurl ajer sekarang ni





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

Kakzakie said...

Remember Zie.. blood is thicker than water. Walau adik perempuan tapi kasihnya tak terkata. Tunggulah. Kakak nampak mereka ini semua saling sayang walau gaduh-gaduh tu biasalah nama pun budak...

Dah plan utk dpt baby lagi ke:)

Zura@Iwan said...

ni kesan tgk ceta ultraman la ye..hehe