Abg Bomba kita


Alhamdullilah... lepas gak Haziq 1st time ikut outdoor aktivity sekolahnyer... Asalnya daddy x bagi..mummy pejam mata ajer bagi.siap bayar senyap2...hihi

SIanlah Haziq kalau dia tak pergi..kawan2 semua pergi kan

Sekolah buat lawatan ke Balai Bomba Putrajaya.. .Seronok bukan main anak bujang sorang ni..

Dapat whatsapp dari Teacher Ros Haziq..gambar gambar Haziq kat sana..sebenarnya banyak lagi dalam FB tu..tapi mummy belum berkesempatan nak transfer lg

Senyum kelakar la Haziq atas motor besar

Alhamdullilah..ada gak gambar Haziq sorang2 kat motor besar ni

Comel plak Haziq dengan gaya Peace dia

Gambar ramai2 sebelum rescue..

Ada gambar Haziq tengah pegang paip bomba lg...kecik ajer Haziq dalam group ni..2nd kecik selain si comel gugurl tu

Gaya atuk ajer Haziq ni

Ini pun puas mummy belek2 baru perasan itu Haziq

Dah nampak sama ajer semua orang...sampai mummy x kenal mana satu anak mummy....

Sebab cuaca tak berapa bagus..semua kena pakai mask..utk kesihatan anak anak gak..

Apa yg penting..anak2 happy..mak2 lagi semangat & happy


***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

11 comments:

Kak Yon said...

salam..
comelnya abang bomba kita.

syawalsimpsons said...

comey je abg2 bomba ni tau

Kakzakie said...

Satu yg bagus cikgu Haziq siap ambil semua gambar macam ini. Kakak suka tengok gambar anak-anak Zie. Ceria rasa hati kan..

Nad MamaZN said...

bagus la
dpt pengalaman baru

Cho Zila said...

tak yah gi kidzania untuk jadi bombakan.. kat sini lagi real... bestnyer dapat gambar.. kot anak akak gi rombongan tak merasaler.. tuler ibunyer tak rapat ngan cikgu kot...
ala daddy dia risaulertu.. anak2 akak kalau nak rombongan memang ibu diajer yg buat keputusan...

Nanie said...

alahai... abang bomba cili padi... comel!

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Salam ukhuwah...Rizziela...

Wah seronok betul Haziq ye bila impian terlaksana jumpa abang bomba tu :)

Akak follow #236 jemputlah ke blog kecil akak ye :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Salam ukhuwah...Rizziela...

Wah seronok betul Haziq ye bila impian terlaksana jumpa abang bomba tu :)

Akak follow #236 jemputlah ke blog kecil akak ye :)

::NureeN:: said...

mmg ada ker baju bomba saiz drg.. cumil sgt...
sama la kita, klau xtvt outdoor kat tadika mmg asben nureen pon x kasi.. cian jgk tgk ellesya bila dia nak sgt2 join.. risau sgt kan kita ni

aizamia3 said...

sesekali anak2 dapat peluang berjalan dengan kawan2 sekolah.. bila balik dok bercerita dengan kita pengalaman berjalan tu.. ;)

Zura@Iwan said...

bestnya haziq dpt join kwn2 kan
tk per ziela..
kasi chance dia jln ngn kwn2 sekolah kan..