Bila kena paksa duduk belakang



Dulu masa bb selalunya mummy kena duduk belakang...Haziq duduk depan jadi co pilot..

Tapi sekarang dah besarkan..mummy nak ajaklah anak2 duduk belakang plak..sian daddy x ada orang nak teman dia borak2 bila drive...

Nak tau apa jadinyer?

Tu dia...beratuq duduk belakang..Haziq siap pakai tali pinggang lagi tu

Gambar blur...kete tengah gerak

ni semua gaya bebas

Adik nak duduk tengah..x mau dok tepi..

Nasib baik abg Harith mengalah..dok tepi...

Tapi riuh kat belakang tu...tuhan ajer yg tau

Tengok tu..masih2 sibuk dok nak pakai tali pinggang


dah sampai distinasi...isi minyak dulu

Tapi kadang2 mummy kena menggalah gak..sebabnya sekarang ni Hafiey dah jadi co-pilot..mummy tak ada chance nak duduk depan

Kalau duduk gak.. menagis la dia kat belakang..pastu sibuk nak duduk atas riba

dah la kete pun comel ajer..mana muat kan..

tapi ada plak kejadian bila dah 3hero kat belakang..

Nanti mummy story naper



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

5 comments:

Rai Ourkizuna said...

kami kan.. kerap semua nak duk depan.. so budak bertiga tu dok atas riba.. tapi jalan2 dekat2 la.. da besar sikit ni dah boleh pujuk.. kalau tak rasa macam naik van.. haha

::NureeN:: said...

mau jgk anak2 dok blkg yerr
anak2 nureen kejap jer boleh la..
pastu 2 2 nak duduk dpn hehehe

Yumida Huda said...

sume pakai baju biru..baju tema utk berjalan..hihi
budak baik siap pakai seat belt..bagus2...

nuyui a.k.a miss YUI said...

kemain hero2 ni..

Zura@Iwan said...

Irfan pon sat duk blkg..satu duk depan

meriah la ziela ngn hero2 kecil noh..hehe