Makan Makan bila tak keluar berjalan


Memang kalau tak keluar berjalan..memang keje makan ajerlah anak anak kat rumah ni..

Habis semua balang2 kuih diaorang buka..ada apa saja pun diaorang makan...Alhamdullilah..berselera dah sekarang...sejak mengamalkan Shakelee ni


Menu kami di penhujung petang

Means lepas ni ada lagi untuk diner...kalau buat spegeti ni...anak anak memang laju..tapi daddy memang tak makan...sedap mcm mana pun dia x makan...

Speggeti ni sedap sebab kuah instant tu...cuma tambah mushromm ajer...

Budak ni memang lajulah makan

apa apa yg berasaskan mee...suka sangat si twin ni makan

Buktinya... 

Sampai tertonggeng2 Hafiey makan takut tumpah kena baju tido dia....2x tambah tu..kira lincin habislah spegetti tu kami 4 beranak makan

Pergh..nikmatnya mummy masak kan Hafiey

Hafiey kalau makan memang bersopan .... 


Lepas rehat 1/2 jam.. makna plak Satay ayam..


Daddy g beli ajer dekat Samuri Satay Kajang... 5minit dari rumah dah sampai



Itu aja diner untuk daddy... 20 batang lincin utk kami 5 beranak.. malam ni memang diet nasi semua orang sebab mummy malas masak sebenarnya






3 comments:

Qhaifa Nur said...

sedapnya speggeti...
budak-budak memang suka ni...

wan nurul hezrina abd halim said...

anak anak nurulpun suka kalau masak speggeti

izan mama mia said...

wah selera sungguh dia makan