Concert day Haziq

Baru tau perasaan seorang ibu bila anak anak dah besar dan dah start sekolah kan?
 
Macam tak percaya ajer kan?
 
Tapi itulah hakikatnya
 
Sabtu lepas 7.9.2013 Sekolah Tadika Haziq Sekolah Tadika Megah buat concert & Graduation Day untuk student 2013
 
Yg Graduation tu untuk budak2 yg dah 6 tahun la.. macam Haziq baru 4 tahun belum graduat lagi..just buat concert ajerlah...
 
Semangat tau anak bujang saya nak g concert day tu... mcm tak percaya dia boleh berdiri kat pentas tu nak nyanyi and menari nanti
 
 
Masa baru sampai...ramai student yg lambat sebab parents silap dewan
 
Nampak tak Haziq yg mana satu?
 
Siap dapat baju sorang sepasang lagi untuk majlis ni.. comel ajer mummy tengok anak anak syurga ni..
 
Yg boy handsome ber T-shirt dengan jeans... yg gugurl plak dengan skirt yg colourfull mcm rainbow tu..cute sangat
 
Tapi Haziq dengan sara memang tak boleh dipisahkan..kat sekolah pun meja sebelah sebelah..kat concert pun sebelah2..memang sentiasa berlawanlah anak bujang saya dengan sara yg cute tu
 
 
Antara ibu bapa yg ada.. oni mcm penat sangat ajer tu
 
Masa ni belum ramai lagi yg dating..masih menunggu ni
 
 
Ni bila student dah sampai semua...
 
Sara tu yg sebelah kiri Haziq...
 
Murid2 utk tadika ni tak ramai.. yg belakang tu cikgu2 yg ada ...
 
Masa ni persembahan lagu NegaraKu dengan Ikrar...pandai anak bujang saya...tak malu pun dia...semangat ajer dia nyanyi
 
 
 
Adik adik terpegun tengok abang kat atas pentas..
 
Sampai ternganga mulut tengok abang..
 
Hafiey lepas ajer Nampak abang Haziq..nagis nak naik sama atas pentas..mana boleh ...baru nak start majlis kan? meraunglah dia ...nagis dok tunjuk..Ajiq..Ajiq..
 
Semangat betul Hafiey nak ikut abang Haziq..Harith x berapa kisah sangat..ikut ajer mummy...x merengek sangat...
 
Next kita sambung nanti yer
 
 

4 comments:

mama lieyna said...

Boleh buat kita terharu ni, semacam tak percaya anak dh besar ye, awalnye dia masuk school..anak eina 4thn, masih pelat..duduk dgn pengasuh, next year baru tadika..hu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonok tgk dak2..hihi

AnneRaini said...

xsabar jugak nk tgk anak masuk sekolah next year.

AMIIZAA said...

salams ila,

seronoknya haziq dah konsert.aqish belum lagi:)