Macam ni pun boleh ker?

Ikut sempat ajer mana nak parking...
 
x fikir ker jap lagi kalau ada kereta nak turn left and the same time ada kereta dari kanan nak masuk mcm mana?
 
 
 
 
 
Agaknya sebab kereta besar kan..mana2 park pun x ada masalah..
 
Naik menyampah kalau orang parking x fikir pasal orang lain... 

4 comments:

Qhaifa Nur said...

malas nak cari parking tuh...
susahkan orang saja kan..

RynaHakimi said...

Sabar je lah..hihi.. Ikut suka dia je nak parking kan.. calar kete dia baru tau :p

Yumida Huda said...

aah..parking la ikut rule

Ietams said...

memang menyirap bila ade org jenis ikut suka je park macam ni..
kebiasaan yg buat mcm ni org putih Melesia.. memang sakit ati