Budak kuat merajuk

Kalau dah nama adik kecik..anak bongsu..memanglah manja sangat kan
 
Tapi si kembar saya ni sentiasa bertukar...2 or 3 bulan sekali Harith akan jadi manja sangat..sikit2 nak ek..sikit sikit ekk..nak dukong la..asyik nagis la...Hafiey akan jadi budak yg sangat independent...lepas tu akan bertukar..Harith akan jadi independent dah Hafiey akan jadi ok ek ok ek..
 
Dalam 2 bulan lepas Harith yg manja sangat2..ni dah Hafiey plak ambil button tu...
 
Balik keje or Nampak aja muka mummy..mesti nak nagis..nak dukong..kadang2 tu tak ada apa pun..nak nagis gak..pening kapala mummy ko ni dik
 
Ni gambar ptg semalam..muka budak nagis baru sampai rumah
 
Tak tau apa yg tak kena..tapi nak berdukong..mana la larat nak dukong si bam bam mummy ni..dah jadi mcm baby balik dah..susu nak baring atas mummy..makan nak bersuap...alahai adik Hafiey
 
 
 
 
Yang tak tahan tu.air mata merambu...mcm seniman air mata plak
 
nagis kalau suara tu tak kuat tak per..ni nyaring mcm apa lagi
 
Selagi tak pujuk..tak angkat..memanglah tak akan stop...
 
Macam mana nak tambah anak lagi kalau yg ada ni pun buat mummy pengsan sekejap..sekarang ni mana boleh balik nak rehat2..anak2 tak bagi peluang langsung
 
 
 

2 comments:

izan mama mia said...

sabar....cian pulak tgk air mata berambu tuu

||aLeaSaRa|| said...

salam sis.he3..macam2 ragam si kembar,memang tak menang tanganlah,kan.

p/s-->suka tengok baju kurung sis kat header tu cantik :)