Raikan bersama


Ini kira mcm perjumpaan semula untuk ex staff Shinryo... (Account Department sahaja) yang lain lain tu tak terlibat yer....

Kami walaupun dah tak sebumbung..tapi masih contact each other.. so tak adalah terputus hubungan macam tu..

Sebab diner kan..so haruslah saya bawa anak and suami joint sekali.....

Tempatnya di Golden Horses Hotel....Sri Kembangan

Kami sampai pun lambat .. dah 7 lebih baru sampai.



Posing untuk kami 1 family

Ini waktu nak balik dah..masa datang tak sempat nak bergambar bagai...

Haziq tu tengah nyanyi lagu Negaraku ker...tegak semacam ajer..tapi handsome la plak...

Si kembar terpaksa didukong untuk menggelakkan diaorang berlari...kalau tak ..tak jadilah gambar 1 family kami nanti...

Inilah ex staff Account Department with Account manager ... Mr Chin
Alhamdullilah..ada satu perubahan kepada Nadia.. Syabas..dah sampai seru..kita tunggu Mira plak..insyallah


Gaya gedik memang tak kira tempat dan masa
Walaupun dah ada anak..tak hilang gak tu


Yg perempuan bukan main lagi... Yg lelaki tu dah lagu Negaraku plak
Termasuklah anak anak saya...

Felling anak dara kan?


Harith ada percubaan nak tiru mummy..tapi x berapa nak menjadi.. .tak perlah...asalkan ada usaha...Haziq dengan Hafiey apa yg ditengokkan pun tak tau..semacam ajer ushar




2 comments:

Qhaifa Nur said...

hari tu dapat jemputan melawat hotel ni...tak pergi pun ada hal..

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya pergi hotel...