Char keow taw

Makanan yg berasaskan mee semua jadi minat anak anak saya. Haziq sangat minat dengan keow taw..goring ker...sup ker.. char keow taw ker..semua dia suka...
 
Ni g makan keow taw kerang pun sebab Haziq yg request.. so sebab anak nak makan punya pasal..kita layankan ajer...biar dia naik sikit badan tu...
 
 
Layan keow taw
 
Order 3 pinggan... 1 untuk Haziq... 1 untuk daddy...1 lg utk twin..
 
Mummy tukang tengok ajerlah..
 
Haziq habis sepinggan tu dia makan..twin pun habis share berdua..siap x cukup lagi..nak order extra takut tak habis plak
Bukan apa...sebelum balik rumah..diaorang dah makan rumah oni...tkt x lalu nak makan lagi
 
Sedap sampai mcm tu sekali
 
 Muka orang yg puas dapat makan makanan yg dia suka..layan ajer
 
Rindulah plak tengok gambar haziq ni...budak yg semakin bijak bercakap...rajin betul Tanya soalan2 yg kadang2 mummy x tau nak jawab mcm mana
 
Penyayang betul dia...jangan diapa2kan adik2 dia..marah betul..dia yg pukul adik..dia lah yg tukang pujuk adik2
 
Budak handsome ni bagi air memang laju ajer..
 
Suka minum air milo ais..
Tapi secawan share dengan Hafiey yer... x boleh banyak2...
 
Tapi kalau makan tak tumpah..bukanlah Harith Iffat namanya..
 
 
Makan lah kat mana pun..sure akan berselerak..tak tau macam mana lagi nak adjust dengan Harith ni
 

3 comments:

Qhaifa Nur said...

sekarang makin rajin masak char keow taw ni...bekal anak2 ke sekolah..

~aSHa~ said...

seronok tgk anak2 suka makan...


anak sha tak suka sgt makan...kena paksa..eheheh tapi sejak minum mealshakes ok dah sikit nak juga makan..tapi nasi kurang skit

Lily@MamaZaraZareef said...

pandainye budak2 tu makan keow taw eh..kalau zara nasi ngan mee jek die suka..hihi