1st art

Lepas balik dari Hospital kami singgah makan dulu kat Restoran Mee Udang Mak Jah belakang Wangsa Walk... Maksu la yg ajak..tapi lupa nak ambil gambar plak .. sebab hujan renyai2 kan..mana nak jaga anak2 lagi..so memang x ada pun la gambarnya
 
Lepas makan kami berpecah..maksu balik Cheras terus.. mummy nak singgah Jusco dulu nak cari barang sikit...So daddy singgah Jusco Mahkota Cheras.. lalu2 Nampak mainan..menagis la anak anak semua.. tapi malas nak layan.. heret ajer..
 
Dah siap beli barang mummy..baru singgah kat tempat nak buat ni..apa ntah namanya..Haziq la yg nak sangat..ok lah..
 
Nak bagi adik2 ..kecik lagi...x pandai nak buat lagi..so kita try Haziq dulu
 
 
Ist time utk Haziq,,,daddy....and mummy
 
Daddy ajar Haziq mcm mana nak kopek kertas tu..Haziq tengok mcm faham...tapi daddy gak kena buka untuk dia..x sabar2 nak curah colur kat situ
 
 
Harith yg boring tunggu Abang Haziq dok buat art dia..siap sempat buat peace lagi budak handsome ni tau
 
 
Semangat tu..
Adik adik sibuk dok mencelah..nak main colour
 
Hafiey paling teruja tengok abang buat colouring tu
 
Next week boleh try bagi Hafiey plak joint sekali..
 
Sian plak mummy tengok Hafeiy yg telan air liur ajer tengok abang buat..nak kacau kena marah..tapi dia x dapat plak nak buat...sedihnyer
 
Ikut ajer mana abang gi... abang pun..bukan nak bagi adik buat sikit...
 
Abang teruja sangat la tu sampai terlupa adik adik nak main sekali
 
 
Hafie tak lepas lagi dari abangnya
 
Tu.. sehabis rapat nak tengok tu
 
Tak boleh lama sangat..kedai pun dah nak tutup tu
 
Tapi kiranya Haziq memang tak puas sangat buat tu..dia siap request nak dating lagi
 
Sekarang ni ..kalau x nak dengar cakap ajer..ugut tak mau bawa dtg colouring lagi...baru dia akan dengar cakap..dok ulang Tanya..bila nak cuti school ni.. Haziq nak g Jusco buat colouring la mummy
 
 
 

3 comments:

Qhaifa Nur said...

selagi tak siap...tak berganjak yup Haziq..

AnneRaini said...

sy berminat nak buat... eh boleh ke org besar buat?? hehe

izan mama mia said...

akak pun teruja nak joint..ehe