Peminat keow taw

Anak anak saya kalau mee keow taw memanglah suka sesangat..habis sepinggan dioarang makan sorang sorang
 
Ni g rumah tok mi..Haziq tetiba request nak makan keow taw.... mulanya tok mi malas nak masak..tapi kalau RM5 beli keow taw.. boleh makan semua orang..kalau beli siap dah..dapat sebungkuslah ...mana cukup dengan 3 orang budak handsome tu
 
Dengan kemalasan..tok mi terpaksa buat gak...demi cucu handsome nyer
 
Hafiey muka suka dapat makan keow taw tokmi
 
Yang best tu..habis sepiinggan semua orang..siap bertambah lagi.. Pakcik dengan maksu pun tompang sekaki makan dengan diaorang
 
 
Selera anak anak kalau dapat makan umah tok mi
 
Mummy buat tak sedap kan? tok mi buat gak yg sedap 
 
 
Tu kesungguhan 3H makan keow taw
 
Untuk anak anak senang ajer..tapi daddy plak tak minat makan mee mee ni
 
Susah nak handle kalau selera tak sama
 
 
 

5 comments:

Nieyl said...

hihi~mmg payah kan klu selera x same nie..kena maska byk jenis...:)

Nur_cahayamataku said...

hehe selera tak sama yer, sabar je la kak.. layan kan aje..

LYAfrina said...

berselera 3H mkn tu...
huhu..hubby lak x suka mee2 ni ye.. biasalah tu kan..sama gk dgn lya n fain, kdg2 png gak bla time nk msk ni..

Myra Jay said...

Kalau diorang berselera kita lagi bertambah happy kan :D

Elyn Sani said...

Pandai mkn anak2 ko. Wafiq memilih gak.