Seharian bersama buah cinta

Cita ni dah basi....tapi tak perlah..mummy nak cerita gak

actualy kejadian berlaku pada hari rabu before new year hari tu....bangun-bangun pagi mummy jadi sakit kepala yang amat sangat....bila bangun ajer...terasa bilik berpusing....cuba duduk...terasa nak termuntah....dah try banyak kali pun still macam tu gak...last2 decide nak MC ajer hari ni...MC terakhir untuk tahun 2009

pagi2 daddy bawa g klinik kerajaan dulu..tapi ya rabbi punya ramai...terpaksalah mummy g klinik biasa ajer...itu pun setelah daddy g kerja..mummy dah ok sikit...drive g rumah tok mummy....nak ajak tok mummy teman kita g klinik...so boleh la jaga Haziq waktu mummy jumpa doc nanti

sepanjang kat klinik tu..suara Haziq memang juara...habis semua orang Haziq tegur..kerana Haziq jugalah mummy jadi peramah...semua orang yg dok usik Haziq mummy kenal.....bagus gak Haziq buat perangai macam tu...atleast orang tak kata mummy sombong sangat kan...



Haziq in action

Mummy masuk jumpa doc....Haziq dok kat luar dengan tok mummy..jenuh la tok mummy dok control Haziq..tok mummy kata tak larat nak dukong..asyik nak melonjak turun ajer...yerlah..mummy nak dukong pun tak larat..apatah lagi tok mummy...

tapi Haziq tak la nakal sangat kan sayang? cuma aktif ajer anak mummy sorang ni

sebab dah tak larat sangat...Dr bagilah mummy MC satu hari..dia kata mummy stress....apa yg mummy stress pun tak tau..rasanya everything ok..tak ada masalah..mungkin sebab kerap terjaga malam kot..tu yg jadi stress dalam tak sedar..



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

Elyn said...

owh ziela mc aritu ek? Wah haziq dh pandai macam2 ni!!

Rizziela said...

ha ah...mc elyn..sakit kepala

Haziq dah 9bln lebih dah anti elyn