Kawin Lagi

Cerita minggu lepas lagi

Minggu lepas masa hari sabtu tu....Haziq ikut daddy g kenduri kat rumah kawan daddy......schoolmate daddy....mummy x kenal...tapi ikut ajerlah....lagipun anti su & uncle naim ada....uncle tapa pun ada sekali..oklah...

Rumah pengantin pun dekat ajer...area Balakong ajer...x ada masalah..balik kenduri nanti boleh terus singgah rumah tok mummy yang dah lama ktia tak g tu....

Kat kenduri tu Haziq sangat happy...sebab ramai orang ...tapi mummy lupa plak nak snap gambar....segan pun yer..dengan panasnya lagi...

Makan? Mummy bagi Haziq makan kuih ajer dengan nasi kosong...buah limau sikit..itu ajer.. yg lain mummy dengan daddy ajer yang makan....



Pengantin




Uncle Tapa dengan kawan dia...


Haziq lepas balik kenduri kat rumah tok mummy


Hi semua....Haziq handsome tak?

Lepas balik kenduri tu kita lepak kejap rumah tok mummy....tapi sepupu Haziq semua selsema + demam...takut gak mummy nanti berjangkit dengan Haziq..tapi nak buat macam mana...nama pun budak2 kan.....biasalah

Lepas lepak rumah tok mummy...baru kita balik rumah untuk berehat...mummy tak berapa sihat.....




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

Elyn said...

sapa kawin ni ziela??

Rizziela said...

Ham kata nama dia NorHanis

Dia duduk sebelah Hasnidawati masa form 5...Elyn x kenal ker?

Elyn said...

owh rase macam kenal..... sat tgk gambar balik huhuh