Sedihnya

Sejak Haziq demam .....banyak sungguh akai Haziq....

bila tido mesti nak dakap...bila letak ajer bawah....tak sempat nak tarik tangan mummy....dia jerit-jerit..padahal mata tak buka pun.....

So terpaksalah mummy pun tido sekali dengan Haziq....tapi tak jadi keje la .....asyik teman Haziq tido....



Budak hansome yg bertambah handsome

Haziq kalau menagis...memang handsome...tak tahan tau...

ni masa ni tengah hari....dah tido lama dah atas bahu mummy....bawa naik atas..buka air & kipas...mummy baring sama...Haziq lena lagi...elok ajer mummy tarik tangan mummy...dah start merengek...

kalau sikit-sikit tak per..ini terus jerit.....tepuk-tepuk pun masih tak jalan.....marah benar ni dengan mummy...

mula-mula mummy ingat nak buat tak tau......tapi tak sampai hati bila denganr suara Haziq yg serak-serak basah tu...sayu sangat...terpaksalah mummy baring sama dengan Haziq...

Padahal kat bawah ada tetamu datang....mummy tak dapat nak layan....kalau bangun..sure Haziq akan jerit lagi..nasib baik ada maksu....boleh gak la maksu dok layan...tapi kesian kat tetamu kita tu...tapi demi anak tersayang..mummy terpaksa redha......

kepada tetamu mummy tu...harap maaf yer...




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

2 comments:

Elyn said...

budak kalo tak sihat memang peel camtu ziela... so redha je la. ni sakit sebab nak tambah akal kot hehehe. eh ziela nak try tak NF??

Hanna said...

memang semua ibu wajib rasa pengalaman ni kot..time khayra umo2 macam haziq pun selalu buat perangai mcm tu time tak sihat..adoiyai! redha je la..huhu..