Bila Irsyad tido

Haziq Irsyad kalau nak bagi tido senang ajer.....nenen...sambil baring..peluk dia...

tapi mesti dalam bilik tau...sebab kalau ruang yg luas..sure tak boleh tido punya mamat hensome tu.....

jom kita tengok bila dah selesai nenen..apa jadi..




Ni baru lepas minum susu....argh! leganya.....kenyang



Terlena sudah..

Ni lepas dah puas & kenyang...macam ni la gayanya......dengan rasa tak bersalah..tangan mummy menjadi alas tido Haziq since umur Haziq 2 hours.... sehingga sekarang...

Haziq memang tak akan tido atas bantal tau...tak kira dimana jua dia berada...pasti tangan mummy jadi alas tido Haziq..macam ni gaya mummy tido setiap hari...lengan akan open untuk Haziq tido....dari malam sehingga la pagi....dah terbiasa.....

cuba kalau mummy alihkan lengan mummy tu..sure Haziq pun akan teralih & terjaga...kalau angin baik..dia akan mamama babaabah..tatata...aaaa..chaaa.chaaa... kalau mood tak baik...apa lagi..nagislah jawapnya...

cute tak Haziq bila tido?




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

uzzeh said...

jelesnye kak..hihi nawfal jenis xsuke digomoi n dipeluk..betuahla bdn kalu hani dpt peluk dia mcm akk wat ka haziq nie..huhu sepanjang 8bulan nie, baru skali je dia tdo dlm pelukan hani..adess sebijik mcm peel hani tyme peknen kan dia..hani jenis xsuke dipeluk@digomol..

Rizziela said...

Hani..

Haziq Irsyad ni manja budaknya..kalau nampak ajer akak..terus dtg peluk kaki akak..kalau akak dukong dia....dia suka letak kepala dia atas bahu akak..lagi orang tegur dia..lagilah dia suka buat mcm tu..

kadang2 kalau orang yg x dikenali tegur..dia akan senyum tersipu2..lepas tu muka dia letak kat dada akak...semua orang kata dia manja..

syok dapat peluk dia...

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Syoknye haziq tido kat tgn mumy tu..tido pun nampak encem.hihi