Kenny Rogers

Semalam kita pergi makan kenny rogers kat Metro Point Kajang. Walaupun Haziq demam...tapi mummy angkut gak g sana.....kita g dinner kat sana sebab mummy tak masak untuk malam ni...Daddy plak offer nak belanja makan...apa lagi...Harus cargaslah..




Menu Mummy & daddy


Set mummy



Baru sampai....

Masa baru sampai kat Metro Point....Haziq dah tido...sebab dalam perjalanan ke Metro Point Haziq dok nenen...so sampai tertido la...tapi mummy angkat gak...Haziq sambung tido lagi atas bahu mummy....letih sangatlah tu.......tak sedar pun walaupun dah diangkat turun dari kereta....biasanya sure dah jaga


Mummy & Haziq

Pantang betul Haziq nampak camera...sure dia akan tengok...Apatah lagi kalau daddy yg nak ambil gambar....

Walaupun tak sihat..senyuman Haziq masih manis seperti selalu...senyuman yg membuatkan hati mummy meronta-rota nak balik rumah dengan cepat & pantas



Sapa plaing manis senyumannya?

Tengoklah Haziq...suka hatinya dapat kuar dari rumah...yerlah...asyik berkurung ajer dalam rumah..naik boring kot asyik dok dalam rumah...dapat keluar....gembira bukan kepalang...telak sampai ternganga-ngaga mulut dia


Daddy & Haziq...

Senyuman Haziq yang macam x iklas ajer....daddy paksa ek Haziq?



Tengok tu..nak panjat meja plak


Sukanya Hati

Walaupun hidung berair...mulut sakit...badan panas...Haziq tetap macam biasa.....gembira dan gembira..tapi bila malam nak tido..memang bercintalah mummy...asyik nak menempek ajer...x dapat menagis manja gitu...ni dah la suara pun tak dak...asyik batuk ajer



Nak dok dalam bb chair la daddy..



Asyiknyer dok perati bb kat situ

Haziq ni memang menurun style mummy la...suka perhatikan orang....

tengok tu...peratikan orang sampai mummy ambil gambar pun dia tak perasan...apalah yg dok Haziq pikirkan tu kan??





***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

Elyn said...

haziq demam sebab batuk ke ziela??

Rizziela said...

tak pasti plak elyn

dia x pernah sakit lagi...inilah 1st time...sekali 3 serangkai plak tu

Anonymous said...

No matter if some one searches for his vital thing,
therefore he/she needs to be available that in detail, thus that thing is maintained over here.
Stop by my webpage : grumpy cat