Pulau aman 3

Sebab cerita best.. kita sambung gambar part 3 lagi

Memang bestlah

Tapi kalau tido sana agak x bestlah kan

sebab x ada apa2 pun

Nak mandi laut pun x blh.. air ada bau sikit

tapi utk ketenangan .. rasanya mmg ok

Tengok.. semua tengah mencari ketenangan

Haziq merenung masa depan

Mummy yg over 

Anak2ku sayang..

Harith mmg nampak sangat macho ok... geram plak mummy


Tengoklah..mana ada anak2 nak jalan dengan mummy

Semua cari kakak2 diaorang aja


Kami orang2 yg lebih dewasa aja

Beratur nak ambil gambar


Ontheway nak kemana tu

Semua cari kakak ok..mummy aja kat belakang

Kedai kenang kenangan

My mom dari kejauhan..

Maksu kena pimpin emak sebab mak x larat jalan.. abah pun sama.. cuma kuat sikit dari mak ajalah

Sedih aja muka mak..mcm nak nagis kan

Cantik pemandagan kampung ni kan

tenang aja

Mana anak2 bujangku

Tengok Harith..buat muka apa mcm tu

Hafiey yg notty

Tengok tu.. dia ingat handsome sangat dia buat mcm tu

Harith tu dalam cubaan nak melarikan diri

Harith sibuk nak ambil gambar gak

Haziq baru nak nampak muka

tapi naper x senyum abang long?

Baru nak senyum.. Harith plak masam..sebab x dapat nak touch.. hahahah

Haziq handsomelah senyum mcm tu

Hafiey sibuk nak ajak mandi laut.. dah la air berbau ikan..mana boleh mandi adik oi

Hafiey yg merajuk

Dah ok.. dah mcm tu plak

Gigit baru tau

Rehat jap.. ini x salah mcm homestay..tap berkunci

My mom yang nak gak berselfie..

cantik kan pemandangan belakang tu..cantik sangat

Tengok tu ragam anak2

Mcm2 hal kat belakang tu

Cantiknya wan biru tu..

sama handsome dengan senyuman Harith kan

Hafiey pun handsome

Twin mummy memang handsome kan?

kejap aja dah dewasa.. sekarang ni dah 5 tahun.. 

Harith.. pujaan hati mummy

Maksu yg over

Tokccik pun nak tumpang over gak

My mom & dad. .jalan nak pimpin2 tangan

Sian mak..hati nak jalan.. tapi badan dah x larat


Jom singgah beli keropok lekor cheese

memang sedap keropok lekor dia.. sos cheese dengan sos thai dia pun memang best

Anak2 suka.. suka sebab sedap & lapar sama rasanya

beli 4 set . sekejap aja clear

1set RM4... air  gas 1 cawan 
Keropok lekor 1 cawan


3 comments:

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Waa..sakan mummy bergmbar ye..hihi..tp mmg cantek pemamndangan..jalan2 ramai ngan family plak tu lagilah besttt

Kakzakie Purvit said...

Puas posing tak henti bila sesekali dpt menikmati keindahan alam
Bukan senang nak dpt peluang macam ini selalu kan.

aizamia3 said...

Gambar dengan mak tu cantik.. ditambah dengan pemandangan kat belakang tu.. cantik.. ;)