Bento 12.01.2016


Hari bento kita ikut request dari abg Haziq

Semalam siap dia check FB mummy lagi..tengok group Bentu

Lepas tu dia request.. pagi nak makan burger.. ptg nak makan keow taw goreng..

Kalau burger oklah..mummy buat pagi.. 9am Haziq dah makan... keow taw mcm mn plak rupanya kalau masak dari pg..ptg dalam 3pm baru nak makan...

Mesti dah x sedap kan?

So.. cepat2 wasap oni..minta oni tolong gorengkan esok.. mummy bawa keow taw & sotong.. .. Kata Haziq nak bawa bekal

Sure boleh punya.. cucu kesayangan oni la katakan.

Ni burger separuh yang dipotong 4 untuk twin

tapi twin plak x jadi g sekolah

Hafiey batuk kong kong.. dari malam tadi x lena tido nya...

Sian Hafiey

Ni breakfast untuk daddy

Malam tadi daddy keje malam..so pagi pukul 730am biasanya dah sampai rumah..so mummy sediakan terus utk daddy makan .. potongkan siap2 untuk daddy..senang nak makan 

Bekal untuk mummy






3 comments:

Kakzakie Purvit said...

Lega semua dapat mengisi perut hasil org disayang buat yg disayang juga:)

mama tisya said...

suka la ank2 dpt bw bekal yg diorang suka mkn

Cik Zery said...

Rajin nya.... ;)