Jalan Penang part 2


Sambungan lagi

Saja simpan gambar banyak2 kat sini..nanti boleh kita jadikan kenang-kenangan

Jom cuci mata

Mummy & the boys

Susah tu nak paksa diaorang bergambar.. masing2 muka mcm terpaksa ajer.. 

Kedekut senyum

Mummy ajer yg ober

Hafiey yg malu2

Ramai betul pelancung yg sama naik nak ambil gambar

Masa ni kena ikut turn..so depan kami memang ramai orang dok tunggu sambil perhatikan kita.. naik segan plak nak bergambar

Cat besar

Sukalah Hafiey dengan Cat ni

Cubaan nak pujuk the boy's bergambar

Haziq kena paksa bergambar..tu yg monyok ajer

Eh .. dia tengok kitalah mummy...

Vrom2...vrom.. jom merempit

Masa ni baru suka nak bergambar

tapi masih keras mcm kayu lagi Haziq tu


Dia plak sendiri nak request

Nampak x beza rela & terpaksa bergambar

ni boleh plak dia senyum

Naik buai plak dengan kak Elysa

Maksu Dikna dengan kak Elysa..Haziq perhatikan dulu

Haziq dengan Hafiey aja.. Harith takut nak naik buai ni...

CUbaan nak suruh bergamar

Cuba tengok diaorang..ada yg tengok ke tempat lain..ada yg tutup mata

Mummy dah angin dah ni

Sekali mummy dah jadi hijau.. tau takut

Harith buat muka notty.. x tau takut kan

Jom.. kita cari mak & kereta.. orang lelaki semua kat kereta..diaroang x minat nak bergmbar semua


Inilah geng mak bedah

bising & buat kacau kat jalanan

mcm x ramai ajer kan

Sempat lagi singgah ontheway nak ke kereta... 

Masam ajer mukanya

Yg ni semua happy..

tambah2 yg belakang tu

colourful kot.. sapa x happy kan

Mummy & the gengs lg

Untung ada 3 anak bujang

Ini lah nyawa mummy

Tolong angkat mummy yer

dah kenapa agaknya kan

Jom la h balik

Si handsome.. ni semua keje pakciklah ni

Kalau x mana diaorang nak buat mcm ni

kalau ada orang yg melayan.. memang menjadi ajer diaroang ni

1 comment:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Best layan 3D..
Gambar macam real jer..