Bila bergambar


Bila sesekali dapat balik penang.. haruslah kita berjalan sakan.. memang dah lama pun x balik Penang.. sekarang anak2 pun dah besar.. baru syok

Tapi sayangnya..daddy plak x dapat balik sekali..sebab kerja..so kami 4 beranak balik dengan maksu, abah & mak aja

Memang kebetulan cuti panjang.. nak melawat arwah paklang sama masa tu tengah sakit

Dah lama nak bergambar mcm ni..orang lain dah lama dah..kami baru nak merasa.. jadilah ..daripada tak ada kan


1st gambar

Tengok Haziq.. muka terpaksa sangat.. overnya mummy la 

geram ajer tgk muka Haziq macam tu


Haziq x dapat dikesan.. si kembar plak buat perangai

Nak kan ice cream.. x mau bergambar

Jumpa plak coconut shake..

Nasib baik melayu yg jual.. kalau x..mummy memang x minum


Brader ni jual

Ok lah.. RM4.50 tapi x boleh lawan yg klebang punya

Mummy bukti dah sampai kat sini ok

Anak2 berebut nak ambil ice cream

Tok su belanja..semua ambil kesempatan la..


Basikal untuk disewa

Tapi kami x sewa pun.. susah nak handle anak2 .. bahaya gak sebab naik basikal sekali atas jalan dengan kereta motor


Kami sepupu.. tu yg tengah tu anak maksu.. dulu masa mummy sekolah..dia kecik aja lagi.. sekarang dah habis SPM dah..betapa cepatnya masa berlalu.. yg tudung purple tu my youngest sister.

Harith tu x tau..dia nak gak masuk dlm gambar or dia termasuk dalam gambar.. bila ajak bergambar x nak.. bila x ajak.a.da plak gambar dia kat belakang tu

Mak saudara & anak2 buah

Lebih kurang ajer..tp mummy lagi tua la ka situ bersama anak2 comel

Rehat sebentar.. Harith x berapa sihat tu..badan panas

Suka kan si kembar tu

Seronok dapat berjalan

Harith bila suruh bergambar.. malu2 plak

apa yg nak dimalukan pun x tau


Hafiey dah handsome la

kejap aja dah besar mamat handsome ni


me with my boyfriend yang manja

Harith kenapa tu

Konon2nya

Handsomenya Harith kat belakang tu

Haziq jangan ditanya.. memang x dapat dikesan

Kalau ada daddy ni..sure daddy bising.. anak hilang sorang.. mcm mn x hilang..dia lebih suka bersama sepupu dia dari dengan mummy

Cari mummy bila nak air & lapar...

Hai lah.. bila anak dah bujang..memang keseorangan la mummy

Lainlah kalau anak perempuan.. menempel ajer dengan mummy kan






3 comments:

Kak Nieyl said...

seronok berjalan.. :)
happy je diaaa..

Salina@IbuAqil said...

Hooh lah sis..
Aqil pun sjak dh abang2 ni..
Jarang nak menempel ngn kita lg dh..
Tp dia pantang tgk ayah duk dkt ibu..
Sibuk time tu dia nak menyempit..
Hah! Tau jelus..
Hahahaha
Anak makin besar mcm2 akalnya.. ;)

Qhaifa Nur said...

Pandai smua berposing...
Kelakar bila tgk gelagat ank2 ni..