Al Fatihah - Perginya seorang pakcik


Al Fatihah...

Kehilangan yang pasti

Perginya sorang bapa saudara yang ada.. satu2nya bapa saudara sebelah mak...

Sakitnya sekejap aja... so kehilangan memang terasa sangat

Arwah paklang dulu pernah jaga mummy masa mummy sekolah kat Penang darjah 2 & 3... so mmg duduk dengan dia

Dia pun masa tu kerja kilang lagi... kira mmg senang la waktu tu

Paklang ni agak garang bab2 pelajaran & agama...so masa tu kira tertib gak la mummy ni :D


15hari sebelum kehilangan insan tersayang

Masa ni pun paklang dah sakit.. bercakap pun mcm orang sesak nafas...tp still kenal & boleh bercakap

Tu Alia, paksu, maksu , paklang & Maknjang

Tapi kali ni kami balik.. dia macam x berapa nak bercakap dah..menyakat pun dah x ada..

Orang yg paling kuat menyakat tu Arwah Paklang la... suka sangat menyakat..x kira adik kakak, anak buah..anak dia..cucu saudara..semua orang dia nak sakat..suka nau kalau orang marah2 kat dia


Konon nak bergambar..

Yang baju merah + purple tu adik kesayangan paklang

Tapi adik beradik belah my mom memang semua jenis rapat2.. kemana2 pun memang diaroang aja... sekali pergi beraya 5 biji kereta.. tu x termasuk kereta anak2 lagi tu

Kami yg datang melawat paklang

Sebab maksu kata arwah dah x berapa sihat.. so kami ambil kesempatan cuti krismas tu balik Penang


Haziq dalam cubaan nak selfie

Mummy with my paklang

Ajak bergambar pun x mau dah 

Paklang dah sakit ni..nampak sangat kurusnya...muka pun dah nak ke arah muka arwah tok wan.. anak tunggal lelaki la katakan

Baru nak senyum sikit.. 

Perut tu dah cover sikit.. kalau x besar giler perut paklang..keras plak tu

Mummy pegang pun takut rasanya

Semoga Arwah Paklang tenang disana..

Perginya Arwah di usia 62 tahun... kegagalan fungsi hati




6 comments:

wahida said...

al Fatihah...sedihnya...

semoga arwah ditempatkan bersama orang2 yang beriman...

salam takziah untuk sis dan keluarga...

Cik Zery said...

alfatihah....salam takziah sis...

NabilaHasyim said...

Alfatihah.. salam takziah, Rizz dan keluarga..

nuyui a.k.a miss YUI said...

al-Fatiah.. salam takziah kak

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Al-Fatihah...semoga Pak Lang ditempatkn dlm golongan org2 yg beriman.Aamiin

aizamia3 said...

Salam takziah buat keluarga arwah.
Moga rohnya tenang di sana.
Al-Fatihah..