Bila harith berselfie

Dulu ingatkan mummy aja suka berselfie...tapi terbukti... mummy dah start ada geng dah.. cuma daddy aja yg x tau kan

Yang lain2 kurang sikit .. .Harith yg paling minat..sikit2 suruh ambil gambar dia yang handsome tu

Ok.. masa ni kita joint sama2 berselfie

Lentok manja kat mummy.. budak manja ni

Nama aja abg kembar..tp perangai dia kalah adiknya

Eh.. x nampak gigi la mummy

Mcm mana nak nampak gigi kalau Harith memang x ada gigi?

Marah dia ... kata dia x ada gigi

Dalam diam .. dia ambl sendiri.. mummy pun x perasan..apa yg mummy dok sibuk kat belakang pun x tau

mummy x penting.. yg penting Harith nampak handsome kat situ kan



Siap ajak abg Haziq lagi nak bergambar ... muka bosan plak dia

Suka plak dia ..tersenyum kat situ

Dah kenapa Harith


Perasaan ni.. dah kenapa dengan mulut tu

Mcm mn mummy boleh x perasan Harith dok layan perasaan mcm ni.. padahal sebelah mummy ajer

Sebiji gaya mummy

Yg ni pasti bukan

Kenapa mata sebelah buka..sebelah tutup tu?

Hahahah

Ini Handsome


Bergegar

Lagi gegar

Ayok

Menyanyi ke apa ni

Masamnya muka

Korek hidung ke

Ya allah..dah apa kejenya

Layankan aja

Ternganga

Mentang2 benda baru.. habis semua dia cuba

Nak ambil gamar dengan Hafiey yg tengah tido la tu.. sampai mcm tu sekali

Mulut tu.. mcm mulut itik aja

Nak gigit boelh x


Dah sengit dah

Nak dibuang gambar2 ni.. mcm syg... mcm best plak kalau nanti2 kita tengok balik kan

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hehe ada geng la ea..

akish ali said...

alalalla..hensem boi mcm2 gaye hadooo

NabilaHasyim said...

alahaii comeynya..
ehh, handsome lah...
lepas ni, penuh la phone mummy dgn muka harith je...