Pulau aman 1

Walaupun orang penang.. mmg x pernah sampai pulau aman

Dengar orang cerita aja.. sampai nya blm

So dah sampai ke Penang.. ajaklah toksu g sana.. nak tengok2 aja.. apa yg ada


OTW nak ke seberang.. budak2 minta nak makan ice cream dulu

Kita layankan ajer dulu..supaya dia ada mood nak jalan2


The Handsome boy

Manis sungguh senyuman tu.. admire kejap

Mummy with handsome boy

tengok beg hitam tu.. kemana pergi kena usung

Kalau daddy ada .. x payah usung la..

Dalam tu ada extra t-shirt, air minuman + biskut sikit2..takut diaorang lapar + dahaga kan

Cantikkan pemandangan

Tunggu semua geng sampai dulu .. .baru kita naik bot

Yg lelaki g parking kereta.. jauh gak lah dari sini... kami abah tolong parking kan... lega mummy

Antara geng mak jemah


Cantikkan laut tu?

Pulau tu x la besar sangat..kecik ajer

Naik bot pun kejap ajer

x sampai 10 minit

Anak2 yg teruja nak naik bot


My twin

With my beloved mom & si bongsu

Mummy dengan adik.. cantik betuk pemandangan laut ni tau

Ntah apa mimpi Haziq dok dekat dgn toksu

Padahal mak ada aja kat sebelah tu.. dia rapat gak dengan mak.. dgn toksu memang selalu jumpa..tp x pernah plak gi bertenggek kat situ

tu adalah yg dia takutkan tu

Selamba dia ajer

mummy dengan twin..

Harith mmg suka bergambar. semua gambar dia..mesti senyum

Bila dia x senyum tu...lain macam aja rasanya.. x berseri rasanya

Si Hafiey yg manja biasalah.. control handsome ajer lebih

Awan yg cerah. .cantik warna awan kan


Ni dah sampai pulau aman

Ni jetty nak masuk pulau aman

Nampak x mummy kecoh kat belakang tu?

sebab risaukan anak2.. takut terjatuh dari jambatan.. mati nak menjawap dengan daddy nanti

Walaupun tau anak2 x akan buat benda2 mcm tu.. tp extra care tu perlu sebelum terjadi kan



2 comments:

Nad MamaZN said...

bestnya jalan2 ngan famili :)

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Ehh..saya pon tak tau pulau aman kat penang ni..best ehh..^_^