Chow keow taw

Balik Penang x pekena chow keow taw memang la x sah kan

Rugilah orang kata

Daddy adalah menjeleslah sebab x dapat joint sekali

tengok gambar kami ajerlah

makan kat permatang pauh

Tempat ni memang famous. .ramai orang plak tu

Masing2 dah bosan tunggu ni

hafiey pun dah start berbunyi mengantuk + letih + lapar

Nasib baik ada nasi lemak bungkus kat situ

Hafiey makan dulu la yer

2 bungkus dia makan .. 1 bungkus RM1.20 aja

Sedap gak..tp mummy x makan lah..sebab nak tunggu ckt

Hafiey makan dah nak habis. .mana CKT kami dah..biar la betul sikit

lamanya kot tunggu 

sampai kesudah tak ada CKT kami... 

bila dah pergi check.. rupanya kertas order kami hilang

giler sakit nya hati

nak tunggu jangan haraplah.. memang x lah

last sekali .. kami balik dalam kehampaan..

1st time x dapat makan CKT kat Penang ni

gelak sakan lah daddy dengan kami

6 comments:

cik hani said...

alaa..penat menunggu rupanya kertas order hilang..kesiannya..kecewa betul kan

Qhaifa Nur said...

Mmg tak tunggu klau gitu..biar cari tmpt lain...

Nad MamaZN said...

alahai frustnya..!

CikLily Putih said...

ya allah, gitu plak...apalagi banned kedai tu ek

mama tisya said...

alahai siannye...ye la nk tgu lg sure lmbt lg..yg amik order tk minta maaf ke?

Ainul Mustafa said...

adoi.. kalau saya dh mengamuk dah