Time Square


1st time bawa twin & Haziq pergi time square...actually mummy selalu sangat dah pergi...maklumlah dekat sangat dengan office..

Tapi 1st time pergi dengan daddy & anak anak....tu pun sebab daddy teringin nak pergi...dulu last sekali pergi masa tengah couple ajer.....tengok wayang ajer..

Kebetulan kan dah nak dekat dengan Depavali...so memang ada preparation untuk sambut depavali la kat situ

Mummy dengan anak anak...terpaksa mengiring sebab nak tunjuk muka Hafiey...tu pun sipi sipi ajer....

Hafiey terpaksa duduk dalam carrier sebab Abang Haziq tak mau jalan...daddy lupa nak masukkan buggy abang Haziq dalam kereta...tak budget pun nak g time square.... Daddy tak sihat sangat..so mummylah kena carrier Adik Hafiey Izzat

Haziq yg sibuk nak pilih barang mainan dia...nak speck la...dah nampak bag angry bird..nak bag plak...lepas tu nampak plak eoraplane..nak plak eroplane...adoilah... pening nak layan anak bujang sorang ni

Masa ni angin dia baik sikit nak jalan...dapatlah mummy letak adik Hafiey kat dalam stroller...

Orang suruh dia bergambar sorang..habis diangkutnya semua untuk bergambar...tapi muka Haziq plak yg tak dapat....

Haziq ni kalau nak bergambar sekarang ni ikut mood dia...kalau mood bergambar datang...sampai tak terlayan dibuatnya...tp kalau tak mau bergambar...jenuhlah pujuk...di buatnya tak tau ajer... ni la jadinya




***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

||aLeaSaRa|| said...

owh tq sis tadi sudi sggh blog tgglkan komen ^^

tq ye beri kite idea ni nak bawa anak2 ke mana mgu depan.tak pernah lagi gi cosmo park wpun dh byk kali shpg kat times square ngeee....

mamashikin said...

ohh bestnya baby tido..erm sy masa blajar dulu pun jarang pegi timesquare..ntah ..brg sana mahal sket kan..lg pun tgh blaja..poket tak tebal..hee

wan nurul hezrina said...

wah mama nmpk bz ngan 3 ank..hehe seronok gk ada ank 3 owg..tak pernhlg g times square