Ice Room Bangi



Dah lama kita tak pergi ice room sejak ada twin...bukan tak boleh pergi..tapi twin tak tahan sejuk....letak ajer dalam stroller menagis..so nak makan minum pun susah nanti...

since twin dah masuk 4 bulan...mummy beranikan diri untuk pergi....

Oklah..tapi tak lah sampai tak nagis langsung...

Buktinya


Harith tak nak duduk dalam stroller..bukan sebab sejuk..tapi sebab nak tido..

Di sebabkan daddy dah habis makan...daddy kena dukong Harith...layan dulu kehendak Harith...lepas tu baru boleh letak dalam stroller

Nasib baik orang tak ramai kat Ice Room Kajang...boleh lah daddy ke hulu ke hilir dengan Harith...selesa ajer sebab ada 2 family ajer kat situ termasuk family mummy....

Mamat handsome ni memang sibuk ajer...bukan nak makan sangat...berjalan ajer lebih...mood pun tak berapa baik sangat sebab baru bangun tido...

Haziq dengan Hafiey...

Hafiey duduk kat pangkuan mummy.... yerlah...dah Harith daddy dukong...kesian plak Hafiey terkebil kebil dalam stroller..angkat lah sekejap sementara nak bayar bill tu..

Haziq yg sama sibuk nak bergambar dengan adik nya...

Sayang sungguh Abang Haziq terhadap adik adiknya...Untung twin dapat abang macam abang Haziq...harap akan berterusan selamanya



***D'kamar Hatiku Jajahan Hatimu***

3 comments:

Salina@IbuAqil said...

Alololo comelnya.. ;)

mummy darwishes said...

ice room ek...teringin nk g mkn eskrem kt tutti fruitti...tp xsmpt nk g lg....

wan nurul hezrina said...

so sweet haziq